Shares

La Botoşani se poate, la Suceava ne lăudăm doar cu proiecte. Cam aceasta pare să fie deviza după care primarul Ion Lungu păcăleşte de ani buni.

Despre faptul că la Botoşani există teatru, filarmonică, o sală de sport decentă, o echipă de fotbal de Liga I, dar şi curăţenie, am mai scris. Unii ar putea să spună că mai nou şi Suceava are teatru. Deocamdată, se doreşte să avem teatru, că până departe e drum lung.

În curând, la Botoşani, mai exact lângă oraş, la Cornişa, se va finaliza un alt proiect interesant. Este vorba de un complex cu aproximativ 8.000 de metri pătraţi de luciu de apa, cu bazin olimpic, trambuline, tubing, rafting, patinoar, amfiteatru, dar şi alte facilităţi destinate agrementului.

parc agrement cornisa botosani

Şi în timp ce la Botoşani lucrurile se mişcă rapid, în Suceava dăm din buze. Bazinul olimpic promis de primarul Ion Lungu îl avem doar în imaginaţia acestuia, loc în care este şi noul stadion.

Sala polivalentă, promisă şi ea de ani buni, ar putea fi începută anul acesta, în cel mai bun caz. Cât despre posibilităţi de agrement nici nu vreau să mă gândesc.

Şi uite aşa, trebuie să privim spre Botoşani şi să luăm lecţii. Poate nu ar strica să importăm şi vreun primar de pe acolo.