Brigada Diverse

Chiforescu a încălcat legea! Uite dovada!

Domnule Stelian Chiforescu, aţi încălcat legea! Şi dacă nu mă credeţi vă arăt şi dovada.

La ultima emisiune la care a participat, la Radio Orion, Stelian Chiforescu a spus răspicat: „Nu am încălcat legea!”. Numai că domnul Chiforescu a uitat să completeze că nu a încălcat legea în anumite cazuri. Subiectul pe care l-am prezentat aici, şi care l-a iritat suficient de mult pe omul de afaceri, a fost amenajarea parcării din strada Cetinei, pe o suprafaţă de teren închiriată fără licitaţie publică de la Primăria Vatra Dornei.

În baza unui răspuns oferit de reprezentanţii administraţiei locale dornene rezultă că Stelian Chiforescu a efectuat lucrările de construcţie la parcare fără a avea autorizaţie de funcţionare (facsimil).

Domnule Chiforescu, aţi încălcat sau nu legea? Dacă nu ştiţi, vă spun eu că este vorba de Legea 50/1991 actualizată.

Şi ca să vă liniştesc, vă spun că nu am nimic personal cu dumneavoastră şi aş dori ca în această ţară, numită România, legile să fie respectate, indiferent dacă este vorba de Stelian Chiforescu, Traian Băsescu sau oricine altcineva.

Am ascultat şi eu interviul de la Radio Orion şi am sesizat tonul ironic pe care l-aţi folosit când a venit vorba despre persoana mea. „Un mare ziarist de la Suceava, care scrie numai prostii pe blogul lui”, a fost formularea dumneavoastră.

În primul rând nu m-am lăudat pe nicăieri că aş fi un mare ziarist, iar ceea ce am scris despre dumneavoastră a fost în baza unor acte emise de Prefectura Suceava, o instituţie a statului român. Dacă dumneavoastră spuneţi că Prefectura spune numai prostii e o altă poveste pe care ar trebui să v-o asumaţi.

Şi pentru că tot veni vorba, parcarea din apropierea Hotelului Alpin nu este singura încălcare a legii. În aceeaşi adresă a Primăriei Vatra Dornei rezultă că aţi făcut săpături pe domeniul public tot fără autorizaţie de construcţie.

Eu mă gândesc la bieţii muritori de rând, cum suntem luaţi la întrebări dacă îşi fac budă în spatele curţii fără autorizaţii şi para autorizaţii de la Primărie. Dar asta e o altă lume.

Articole asemănătoare

Back to top button