Bârfe

Coadă la pupat picioarele primului secretar al judeţului, Flutur

Ziua lui Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, pentru cei ce încă nu ştiu acest lucru, a fost una grea. Şi asta pentru că numărul celor veniţi să-l felicite a fost obositor de mare. Bârfele oamenilor care au trecut pe acolo, spun că totul a fost greţos de scârbos.

flutur1

Cultul personalităţii s-a întors cu Mach 3 şi este pe cale să bată toate recordurile de viteză în cel mai scurt timp.

În numai un an de mandat, Flutur a reuşit să strângă la uşă pentru prezentarea limbilor mai mulţi oameni decât a convins Mârza în lunga-i carieră de şef al judeţului.

De la oameni de afaceri până la oameni din societatea civilă, de la primari până la parlamentari, de la colegi de partid până la reprezentanţi ai opoziţiei, cu toţii au făcut coadă la prezentat omagiile.

Dacă cei mai mulţi au venit cu mici suveniruri, alţii s-au oferit cu totul mai marelui judeţului. Acte de servilism faţă de care până şi primul dintre secretari, Gârba, ar fi nutrit o gelozie nebună.

Deputatul Coroamă şi primarul Şerban din Câmpulung, ambii de care nimeni nu-şi va aminti pentru vreo realizare măreaţă, au excelat în slugărnicie. Şi-au trădat partidul, ăla bun sau rău, şi vor defila cu fluturele la rever.

Pentru Flutur o fi fost cea mai frumoasă aniversare, că doar nu primeşti cadou în fiecare an un deputat şi un primar.

Ferească Dumnezeu de clipa când nu va mai avea funcţia de prim-secretar.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. gretos…. cica serban e doar simpatizant PDL… asta ca sa nu si piarda functia de primar.
    Pe de alta parte ce sa i ceri unuia ca Serban, care e primar intr un municipiu care nu are nici macar marcaje rutiere pe strazi. S-a semnalat ce pericol mare reprezinta acest aspect insa, cum pariau toti localnicii, nu s a facut nimic. Florin

  2. flutur e un fanariot din botosana si toti primarii din judetz sunt slugarnici. mergeti in comune sa vedeti ce se intampla pe acolo……….

Citiți de asemenea
Close
Back to top button