Bârfe

Recolciuc a cântat fals la licenţă

Alexandru Recolciuc, interpret de muzică populară şi sfătuitor al primarului Ion Lungu în timpul liber, a picat. Nu în plasa vreunui şantajist, ci la examenul de licenţă.

Recolciuc nu a fost în stare să obţină notă de trecere la susţinerea licenţei, fiind printre puţinii care s-au făcut de râs.

Spectacol recolciuc (3)

Prezenţele sale pe la televiziuni nu i-au impresionat pe membrii comisiei, în frunte cu Gheorghe Şuhan, fostul procuror adjunct al Parchetului Naţional Anticorupţie, omul care l-a îndrumat pe Sandu la licenţă.

Aşa se face că Alexandru Recolciuc a cântat fals la Facultatea de Drept, iar examenul susţinut la Universitatea Mihail Kogălniceanu din Iaşi nu i-a adus gloria dorită.

În locul acelui 6 izbăvitor, Sandu a primit doar un 5. Notă care nu este de trecere la licenţă, dar Sandu are timp să afle acest amănunt.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Saracu’ Sandu… Poate trebuia sa pape niste oua… de prepelita inainte de a sustine examenu’… Atunci sa vezi ce bine le canta…

  2. in loc sa-l cainatzi, voi ii datzi in cap. cine mai canta la nunti, botezuri, si festivaluri bucovinene de acum inainte. daca il controleaza cineva si il amendeaza ca n-are licentza la concertele pentru nea fluture?

Citiți de asemenea
Close
Back to top button