Brigada Diverse

Condurii aurii

Pe lângă partea serioasă şi motivele serioase care i-au scos pe suceveni în stradă zilele astea, uneori apar şi scene care stârnesc râsul.

La acţiunea de miercuri seară, în faţa Prefecturii Suceava am observat o tânără care flutura în mână un microfon. În concluzie, se pare că domnişoara respectivă este jurnalistă.

Până aici nimic în neregulă. Numai că reportera respectivă venise la miting cu o pereche de pantofi numai buni de o petrecere.

pantofi

Totuşi, domnişoara în cauză nu părea prea deranjată de frigul de afară, şi erau cred -3 grade Celsius, şi se plimba destul de ţanţoş prin mulţime.

Sunt curios dacă şi la următoarele acţiuni stradale va veni tot cu condurii aurii. Sau poate turna vreo scenă din reclamele cu Belgravistan şi eu nu mi-am dat seama.

Iar dacă vrei să ai succes trebuie să ai şi public. Iar mitingurile de protest sunt garanţia succesului. 

Articole asemănătoare

10 Comentarii

 1. Nu nu. Nici vorba. Singura mea concluzie este ca de asta NEst a avut primele imagini live din centru pt ca au reporteri care fug pe tocuri cu 20 min inainte de live in timp ce altii fac pe reprezentanti ai Fashion Police la mitinguri….- Isabela Prutean

 2. Mi se pare absurd articolul legat de condurii de aur. Fata era inainte de o emisiune in studio, live, ca in fiecare seara si a fugit la protest pentru a lua un interviu si a avea primele imagini din Suceava. Asta inseamna sa iubesti ce faci. Sa nu iti pese de nimic! Va invit sa ii cititi cartea, pentru ca da, este si scriitoare. Va invit sa ii urmariti emisiunile care sunt pline de informatii utile si sa ii aflati povestea pana la urma. Asta facem noi romanii, judecam fara sa cunoastem. Are 22 de ani a fost nominalizata de 2 ori la Gala Femeilor de Succes, are vreo 2 ani, poate trei de cand lucreaza in televiziune, munceste de la 18 ani si inspira oameni prin conferintele de dezvoltare personala pe care le tine. Si dumneavoastra va legati de faptul ca era prea eleganta la un protest? Nu a venit sa protesteze! Nu e reporter de teren! A venit sa isi faca datoria! Plus ca… o doamna, este eleganta la orice ora din zi si noapte. Pe Isabella Prutean nu o sa o vedeti in bocanci niciodata, emana feminitate prin toti porii. Succes in tot ce faceti!

 3. Dragă Iulia şi d-le Alexandru, vă rog să încetați a mai da informații prea multe despre această domnişoară ochioasă şi cu un viitor deosebit în jurnalism. Vulpoiul bătrân de Sandrinio dorea doar să afle cine este persoana respectivă, deoarece el a rămas numai cu sfertul de jos al fotografiei şi avea doar câteva informații primare „excitante” de la fotograful Şuiu. Şuiu a împărțit câte un sfert de foto la toți șefii din Redacția Monitorul, păstrând pentru el partea de sus, cu chipul, despre care nu a vrut să dea prea multe detalii. În schimb, din mimica feței lui Şuiu, măsurându-i acestuia şi cantitatea de bale, ceilalți beneficiari ai câte unei părți din ce a produs ziaristul în ziua respectivă pe teren, au înțeles că este vorba despre un exponat cam rar şi bun tare…! Interesant este cine din cei doi moguli are sfertul cu fundul domnișoarei și cine are sfertul cu pieptul acesteia. Dar vă dau un detaliu…fiecare din ei a luat ce nu are acasă!
  În concluzie, dacă cineva dorește să sesizeze „faptele de dragoste” ale lui Sandrinio, Şuiu & Co sunați la: 021.312.73.99 sau 0800.806.806 sau la Redacția NEst TV Channel – interior 112 (oriunde ați suna, e acelaşi lucru). Vă mulțumesc pentru înțelegere.

 4. Cata zarva frate. Cine mai sunt si astia ca au redactie? Sau hop,la ceas de seara, s-a mai inventat o redactie. Cam multe,parerea mea. Dar chiar sa ii spui Cuib tv… astia unde se vad?

  1. Exact, ai intuit bine, cam multe redacții…! Iar ăștia nu sunt cuib simplu…pentru tine chiar e viespar! Şi nu trebuieşti ajutat, deja i-ai căutat singur… dragul meu Mihăiță!

   1. ”Miyka’el” nu te considera „asemenea lui Dumnezeu” sau „cine este precum Dumnezeu”, pentru că tu nu poți fi căpetenia oştilor de ingeri din Rai. Cu apelativul „frate” deja te-ai situat într-o tabără… Şi am constatat că deja îi urmărești zilnic, aşa că nu fă pe prostul, doar eşti artist, ce dracu’

   1. Uite altul care-i urmărește! Vezi…Mihăiță, comentatorii lui Sandrinio deja i-au identificat bine. Deja pot face comparații! Dacă mai pui şi autorul articolului, apoi dacă te mai aduni şi pe tine care nu vrei să recunoști asta deocamdată, ne adunăm câțiva…! Plus cei pe care-i mai ştiu eu, eu zic că suntem suficienți! Tot aşa, căte unul, apoi altul…şi uite cum începi şi tu să înțelegi cum funcționează o piață concurențială reală! Bravo!

 5. Băieți, până atunci, hai, marş la proteste! E nevoie de voi acolo, nu aici!

 6. Labagii de politicieni trebuie să înțeleagă că după o lună de campanie din „poartă în poartă”, de acum 4 ani urmează să manipuleze masele prin mass-media! Nu pot merge zilnic, 4 ani, din poartă în poartă! Ptr isteți…asta e tema!

Back to top button