Brigada Diverse

Cui i se pregăteşte postul de administrator al judeţului Suceava?

Funcţia de administrator public al judeţului Suceava va fi reînfiinţată.

Decizia a fost luată zilele trecute de consilierii judeţeni, care au decis astfel reintroducerea acestui post în organigrama Consiliului Judeţean Suceava. Întrebarea este cui i s-a pregătit acest post, ştiut fiind faptul că primul şi singurul administrator al judeţului de până acum, Petru Luha, a încasat sume colosale, în unele luni chiar şi de 5.000 de euro.

Bursa zvonurilor îl dă ca ocupant al acestui post pe colonelul Costel Irimia, fost prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţii Suceava.

Acesta a fost obligat să plece din sistem acum câteva luni, deşi mai avea puţin timp până la pensionare. Presa locală a scris la vremea respectivă că Irimia s-a pensionat. De fapt, prim-adjunctul SRI Suceava a fost obligat să-şi dea demisia, probabil pentru a nu se ajunge ca murdăriile acestuia să apară în public şi să păteze imaginea instituţiei.

Diferite surse spun că plecarea precipitată din sistem şi pe uşa din dos, după o activitate de aproape 20 de ani, i s-a tras de la informaţiile obţinute de subalternii săi, şi pe care colonelul Costel Irimia le folosea cu scopul de a obţine beneficii personale. Cert este că funcţia de prim-adjunct a structurii locale a SRI Suceava este vacantă şi la această oră, iar dacă va fi numit în funcţia de administrator al judeţului Suceava colonelul Irimia va putea să-l ajute pe Gheorghe Flutur cu o grămadă de informaţii incomode despre diferite persoane.

Funcţia de administrator public al judeţului Suceava a fost înfiinţată pentru prima dată în 2008, iar pe post a apărut un necunoscut pentru mai toată comunitatea locală. Acel necunoscut, ajuns între timp europarlamentar, era Petru Luhan, un individ şcolit prin străinătate, dar despre care mai toată lumea are mari dubii privind competenţele sale în materie de politică sau administraţie, ca să numesc doar două direcţii în care acesta a fost implicat de persoane cu greutate din conducerea centrală a PD-L.

Articole asemănătoare

12 Comentarii

 1. Sper ca glumiti. Abia astept sa faca domnul Flutur greseala aceasta,o sa-i iasa pe nas.. Cumva viitoarea secretara a domnului Costel Irimia se numeste Lidia? Nu mai bine si-ar vedea ei de sanatate si virtute?
  Reveniri…
  Eu cred,de fapt il vad,pe domnul Irimia conducand un departament de specialitate in cadrul Iulius Mall,ca sectiune a Internationalei lui Iulian Dascalu precum si a unor pseudozidari de Iasi.Ia-ti rufa, Steliane, si gaseste-i alta intrebuintare !

  1. băieţii cu ochi albaştri ai marii armate eliberatoare ştiu mai bine cine şi pe ce funcţie e potrivit

 2. kuku daca e cum zici tu se stie ca Iulian Dascalu e un apropriat PSD cel putin in Iasi a facut si inca face mlte afaceri cu psd-ul – ar fi interesat ca un apropiat psd sa ajunga in ograda pdl dar totul e posibil – desigur fac aceasta analiza dupa spusele lui tale (kuku ) dar ele sunt reale

 3. Era cat pe ce sa te las in pace dar daca nu stai locului…Iti mai spun o data,nu e bine sa te bagi chiar peste tot,stai pe strada ta,Pictor Grigorescu, mătură pe-acolo,fă-te ca lucrezi,sunt si chestii care te depasesc pur si simplu.Iulian Dascalu e un apropiat al PSD cam tot atata cat este si Traian Basescu,adica sta pe-aproape de PSD.doar-doar i-o face bucata. Nu ma provoca sa spun ceea ce nu vreau,nu este util nici pentru tine nici nici pentru ai tai,taci cand nu esti intrebat !

  1. Da,pare o solutie mai apropiata de intentiile lui Flutur si mai realista. Daca ar fi pur si simplu o sinecura sau daca vremurile ar fi mai putin tulburi ar putea risca cu nenea Irimia,cel cu oistea…
   Nu poate nimeni banui ca domnul Flutur isi joaca viitorul pe cartea unui personaj vulnerabil ba mai mult chiar unii dintre trepadusii sai,procurori de porci,de festinuri,captusiti cu vile pe la Sucevita, s-ar putea sa fie dati mai pe la dos,pe la coada vacii,de unde au si venit,dealtfel…

  1. Costel? Costel Irimia? radem glumim dar…tot bursa zvonurilor ar spune ca fix inainte de „demisia” domnului adjunct, a ajuns o hartiuta de la DIICOT sau TRIICOT cum i-o zice, pe un birou important din conducerea institutiei de la Bucuresti…un fel de heads up cu privire la implicarea sus numitului (sau de ce sa dam sentinte not guilty until proven guilty nu?:) ) in activitati legate de traficul de tigari.
   Iar daca e sa avem invedere doua aspecte: 1. ca in acea perioada, tot din cauza, sau datorita unor „dezvaluri” despre activitatile domnului militian Soric s-a lasat cu demiterea intregii suite din conducerea MAI si 2. daca e sa avem in vedere si preconizata (in acel moment) actiune de combatere a traficului de tigari….cred ca putem trage niste concluzii…nu?

 4. A fost concursul…. AND THE WINNER IS????? Hai ca am aflat cu totii….cred ca madama a avut niste emotii…

Back to top button