Shares

Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Suceava, Marius Zmău, nimeni altul decât cumătrul lui Alexandru Băişanu, şeful său pe linie de partid la nivel judeţean, are mari probleme.

Într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, se arată că împotriva lui Marius Zmău s-a început urmărirea penală pentru o evaziune fiscală de circa 70 de miliarde de lei vechi.

Acum nu ştiu dacă o fi vreo chestie politică la mijloc, dar anumite evenimente ale zilei de vineri mă fac să cred că Zmău nu este de un alb imaculat în toată această poveste, dovadă şi faptul că a încercat prin mai multe mijloace să oprească difuzarea la nivel naţional a materialului de presă care-l privea.

Cert este că Alexandru Băişanu a rămas astfel fără un important sprijin material, iar campania electorală bate cu putere la uşă.

De urmărit ar fi şi ceea ce se va întâmpla cu Ilie Niţă, alt liberal care se vântură pe la conferinţele de presă şi care atacă actuala putere şi care derulează afaceri în acest târg.

Oricum, în cazul lui Marius Zmău nu am văzut, cel puţin până acum, vreo luare de poziţie din partea şefilor de partid, motiv pentru care înclin să cred că omul şi-a făcut-o cu mâna lui, iar problemele financiare par mai degrabă rodul unui management defectuos decât al unei lucrături politice.