Brigada Diverse

Da. Se poate. Vom avea noi pavele

Când am spus că Suceava este oraşul pavelelor şi bordurilor nu m-am înşelat deloc.

Iar ultima declaraţie a primarului Ion Lungu nu face decât să confirme că singura strategie de „dezvoltare” a oraşului este aceea de a mai trânti nişte pavele.

La licitație au fost depuse două oferte, prima din partea asocierii Fibracis Grup SRL Suceava și Elis Pavaje SRL Alba, iar a doua din partea Symmetrica SRL Suceava. Ne dorim să se finalizeze cât mai repede licitația, avem foarte multe solicitări de reparații. Cu toate legendele care sunt vehiculate și care din păcate nu sunt adevărate, oamenii își doresc să fie modernizate cât mai multe trotuare și consider că s-au făcut lucrări bune în această privință în municipiul Suceava”, este declaraţia primarului Ion Lungu.

Nu ştiu care va fi valoarea contractului şi care sunt zonele în care se va interveni, dar nu m-ar mira să asistăm la înlocuirea pavelelor în locuri unde asta s-a întâmplat deja de câteva ori.

Primarul Sucevei linga pavele

Iar înlocuirea pavelelor pare a fi un sport extrem de interesant şi atrăgător, un fel de Olimpiadă, dar nu la patru ani, ci cu o frecvenţă mult mai mare.

Proiectul podului centenar, un obiectiv de care Suceava are nevoie ca de aer pentru decongestionarea traficului rutier, pare trecut pe linie moartă. Bine, chiar dacă va fi să se construiască un pod rutier peste râul Suceava nu cred că se va întâmpla mai devreme de 4-5 ani.

Asta ca să fiu optimist, că mi-e că vom avea de aşteptat mult şi bine.

Dar ce mai contează asta, când vom călca pe pavele noi vom uita şi de aglomeraţia din trafic, şi de mizeria de pe străzi, şi de gunoaiele care nu se ridică la timp.

Ca o curiozitate, fotografia cu care ilustrez acest material datează din mai 2012. Ghici ce făcea la vremea respectivă primarul Ion Lungu? Verifica stadiul înlocuirii pavelelor pe strada Gheorghe Doja.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. La licitație au fost depuse două oferte, prima din partea asocierii Fibracis Grup SRL Suceava și Elis Pavaje SRL Alba, iar a doua din partea Symmetrica SRL Suceava.

    Eu pariez ca vor castiga licitatia Fibracis si Elis Pavaje, ha, ha, ha!!

Back to top button