Brigada Diverse

Dana Budeanu versus Gheorghe Flutur

De câteva zile bune asist în mediul online la un adevărat război. Buzduganul a fost aruncat de cunoscuta Dana Budeanu care l-a luat în vizor pe Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava. Acesta este atacat constant pe tema meniurilor servite pacienților internați în spital și pentru care vinovat este considerat Gheorghe Flutur. Iată cum suna una din postări:

”FLUTUR? CE FACI, TATI?

ASTA DAI LA OAMENI SA MANANCE, MA?

ASTA E PNL!

SPITALUL JUDETEAN SUCEAVA!

IMI SCRIU MAMELE CU STOMACU N GAT!

PS: VREI SA TI GASESC VIDEOU’ CU RARES, CARE NE EXPLICA CE MISTO O SA FIE TOATA TARA CA LA TINE? ASA E LA TINE!”

Postarea era însoțită de trei fotografii, trimise probabil de pacienți ai spitalului, care s-au plâns Danei Budeanu de masa primită. În replică, cei din conducerea Spitalului Județean Suceava au trimis fotografii care arată cu totul altceva. Acum, nu am stat în spital și sincer să fiu nu îmi doresc asta, dar am văzut recent o luare de poziție a unui pacient. Este vorba de profesorul universitar doctor Mihai Dimian, prorector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava. Iată ce spune acesta: ”Deoarece am petrecut mai multe zile din luna decembrie în Spitalul Judeţean Suceava, pot să confirm că micul dejun a arătat în majoritatea zilelor precum cel din imaginea de mai jos (la care se adaugă 2 felii de pâine, ceai şi eventual o banană sau iaurt) iar atacurile pe această temă sunt nejustificate. Nu ştiu cum era înainte, când era 11 lei norma de hrană pe zi, dar acum pot spune că e acceptabil şi chiar mă mir că pot oferi ceea ce oferă la numai 22 de lei, când noi (n.a. – USV) nu reuşim să ne încadrăm în 35 de lei pe zi”.

Este evident faptul că Dana Budeanu nu duce un război cu Spitalul Județean Suceava, ci direct cu Gheorghe Flutur. Pentru că există mai multe postări pe pagina de socializare în care Flutur este invitat să își întrerupă concediul și să rezolve problema hranei din spital. Să fiu sincer, pare mai degrabă o răfuială personală, ale cărei origini nu o cunosc. Pacienții care au fost internați în spitalul din Suceava sunt cei mai în măsură să își dea cu părerea, restul sunt doar cancanuri. Evident, vor fi și nemulțumiți, trebuie văzut doar procentul. Că dacă sunt nemulțumiți 2% din cei internați deja vorbim doar de chițibușari și nu are rost să intrăm și în alte detalii.

Articole asemănătoare

Back to top button