Brigada Diverse

Daniel Bodnar, versus primarul din Rădăuți și firmele din Dornești

2021 începe în forță și cu evenimente imprevizibile. Despre cele din SUA voi vorbi mâine, dar acum vreau să aduc în atenție un subiect mai important pentru noi, unul pe plan local, care chiar merită dezbătut și analizat. Am să plec de la postarea activistului de mediu Daniel Bodnar din această seară și apoi voi comenta pe marginea ei. Iată postarea: ”Domnule Loghin, dovediți măcar acum în ultimul ceas că vă pasă de rădăuțenii care v-au ales și totodată demonstrați că nu sunteți doar marioneta celor care v-au atras din PSD în PNL pentru a executa ordinele!

Trecem peste faptul că sunteți traseist și aveți un trecut care nu vă face cinste, dar nu vă bateți joc la nesfârșit de rădăuțeni.

Copiii, tinerii și oamenii în vârstă care suferă de pe urma otrăvirii aerului, ne obligă să luăm atitudine. Ne vedem la primărie în data de 22 Ianuarie, orele 13:00. Nu suntem toți lași și fricoși. Voi notifica și Jandarmeria despre data și ora protestului. Profitul firmelor austriece nu este mai important decât sănătatea noastră.

Ajunge cât v-ați bătut joc”.

Am reprodus integral ce a spus Daniel Bodnar și vreau să spun de la bun început că susțin în totalitate demersul său. Știu că duce o luptă inegală cu un sistem mafiot, dar acum a intrat într-un alt domeniu. Este unul sensibil, mai ales că aceste firme austriece s-a dovedit de-a lungul timpului că nu au venit de capul lor în România și nici nu au rezistat fără o anumită protecție.

Sunt tare curios dacă președintele Klaus Iohannis va lua atitudine în vreun fel vizavi de acest subiect, deși am o convingere, mică, ce-i drept, în proporție de 101% că nu o va face.

În ceea ce îl privește pe Bogdan Loghin, primarul ales al municipiului Rădăuți, vreau să îi transmit lui Daniel Bodnar că nu a ales un partener de discuție și dialog. De ce spun asta? Simplu, pentru că domnul Loghin nu are capacitatea administrativă, am vrut să spun altceva dar mă abțin, de a coordona activitatea Primăriei Rădăuți. Iar în ceea ce privește relația cu firmele care activează la Dornești este un prizonier care încă nu își dă seama că se află la închisoare.

Lupta pe care o anunță acum Daniel Bodnar este una care trebuie susținută, promovată și încurajată. Și nu doar cu vorbe, ci și cu fapte. Sănătatea noastră e mai presus de orice afacere.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button