Brigada Diverse

Demiterea lui Todiruţ, o chestiune de ore

Aşa după cum am mai spus, epurările şefilor de instituţii din judeţ este doar o chestiune de timp.

După ce şeful Direcţiei Silvice Suceava şi-a dat demisia, gest pe care l-a făcut şi directorul Regiei Naţionale a Pădurilor, suceveanul Valerian Solovăstru, pe făraş mai sunt şi alţi şefi.

Iar primul cap care se pare că va pica este cel al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ.

Sâmbătă dimineaţă, la Suceava a ajuns o echipă de control de la nivel central, echipă care are sarcina să verifice activitatea lui Todiruţ şi să-i găsească bube-n cap în vederea schimbării.

Surse bine informate de la nivel central spun că este o chestiune de ore până când şeful IPJ Suceava va fi demis, posibil chiar în cursul zilei de luni, 28 mai.

Deocamdată, nu ştiu cine îi va lua locul, dar două au fost numele vehiculate pentru funcţia de inspector şef al IPJ Suceava.

O variantă ar fi comisarul şef Dan Hoffman, momentan prim adjunct al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, iar a două persoană ar fi comisarul şef Ioan Crap, unul dintre adjuncţii IPJ Suceava. O a treia variantă ar fi aducerea temporară la Suceava a unui ofiţer din Ardeal, care să conducă Inspectoratul cu titlu interimar până la alegerile generale din toamna acestui an.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button