Shares

Rar mi-a fost dat să văd oameni mai hrăpăreţi decât aceşti Grosaru şi o  spun cu toată responsabilitatea.

Fiecare caz în care este vehiculat numele deputatului Mircea Grosaru, al fiului său, Andy Grosaru, care chipurile conduce activitatea firmei de insolvenţă Euroconsulting, nu fac decât să-mi confirme convingerile că oamenii sunt puşi doar pe căpătuială.

Aproape toţi cei care au avut de-a face, într-un fel sau altul, cu familia Grosaru au sfârşit prin a-şi blestema zilele.

De data aceasta, hoţia firmei din acţionariatului căreia face parte cu onor domnul deputat din partea minorităţii italiene a fost făcută publică în plenul unei şedinţe de Consiliu Judeţean.

Societatea pe care clanul Grosaru nu vrea s-o scape din mână sub nici o formă este Drumuri şi Poduri. Pentru a înţelege unde este hoţia, am să explic pe scurt cum stă situaţia. În aprilie 2011, Tribunalul Suceava a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă faţă de SC Drumuri şi Poduri SA şi a desemnat ca administrator special provizoriu firma Euroconsulting SPRL, cu un onorariu provizoriu de 1.500 de lei lunar. După numai câteva zile, Grosaru şi ai lui au decis mărirea unilaterală a tarifului, la 5.000 de euro, exclusiv TVA, deşi nu au avut acceptul Adunării Creditorilor. Fireşte, s-a ajuns în instanţă, iar Tribunalul a revocat firma Euroconsulting. Cum însă Grosaru a încasat deja cei 5.000 de euro pentru câteva luni bune, decizia Tribunalului a fost atacată, iar clanul vrea să-şi continue „munca” la Drumuri şi Poduri. Şi în timp ce deputatul Grosaru şi familia sa îşi umflă conturile, cei 200 de muncitori de la Drumuri şi Poduri se chinuie să supravieţuiască, cu salarii de mizerie, plătite şi acelea cu mare întârziere.

Iar în situaţia celor care-şi plâng în pumni de milă pentru acţiunile clanului Grosaru sunt mulţi alţii. Sper că într-o zi s-o găsi cineva să-i oprească.