Shares

Din ciclul „Hai să nu ne plictisim”, tovarăşa deputat Sanda Maria Ardeleanu s-a apucat de trimis comunicate de presă, material pe care l-a postat şi pe blogul personal.

Această Margaret Thatcher a politicii sucevene ne anunţă că mâine, pe 30 noiembrie, merge la cea de-a XIV-a ediţie a MICULUI DEJUN EUROPEAN CU RUGĂCIUNE (aşa scrie în comunicat, cu majuscule). Va participa la această manifestare în calitate de membru al Grupului ecumenic de rugăciune din Parlamentul României.

Mi-a fost dat să aud multe aiureli şi trăsnăi, dar parcă asta le întrece pe toate. Şi cine putea fi în centrul unor asemenea prostii? Sanda Maria Ardeleanu. Deputatul Sanda Maria Ardeleanu.

În loc să-şi pună amprenta pe ceva serios şi durabil, vreo lege care să sprijine eventual învăţământul, deputatul nostru se ţine de chiolhanuri fără nici o finalitate.

Dacă s-ar fi străduit măcar puţin, poate că Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava nu era retrogradată cu ocazia clasificărilor operate de Ministerul Educaţiei. Dar când să te ocupi de lucruri serioase când e mai bine să freci menta aiurea prin Europa, plimbându-te, fireşte, pe banii proştilor din România.

„Scopul tradiţionalelor Mic dejunuri cu rugăciune este de a strânge în jurul valorilor morale ale credinţei creştine diplomaţi, personalităţi politice şi oameni de afaceri din toată lumea”, este scopul nobil pentru care Sanda Maria Ardeleanu ne abureşte că se plimbă prin capitala Belgiei.

Tanti Ardeleanu, mai bine ne laşi cu toate astea şi faci şi matale ceva util prin Parlamentul României, nu de alta dar în curând îţi expiră mandatul şi altul nu cred că mai pupi.