Brigada Diverse

Dictatura din PSD

După ce s-au văzut cu sacii în căruţă prin câştigarea alegerilor locale şi generale, cei din PSD Suceava încep să se bată între ei.

Oamenii incomozi sunt puşi la zid fără nici un fel de explicaţie şi executaţi înainte de a avea dreptul la apărare.

S-a întâmplat cu organizaţia locală de la Salcea, decapitată în doi timpi şi trei mişcări. Profesorul Mihai Gâză, omul care deţinea funcţia de preşedinte al organizaţiei şi care în perioada de opoziţie s-a luptat cu cei din PDL a fost exclus din partid.

psd salcea

În felul acesta, Gâză a pierdut şi calitatea de consilier local, acelaşi lucru care s-a întâmplat şi cu un alt om important din PSD Salcea.

Este vorba de Viorel Lubera, fost candidat pentru funcţia de primar şi care a pierdut alegerile de anul trecut la 136 de voturi în faţa fostului şi actualului primar, democrat-liberalul Ilie Lungu.

Cei doi excluşi nu au avut nici măcar posibilitatea de a se apăra, pentru că totul s-a făcut cu mare viteză, iar în momentul de faţă nici unul nu cunoaşte motivele pentru care nu mai este membru PSD.

În felul acesta, PSD are toate şansele să revină în opoziţie. Butoiul nemulţumirilor se umple încet, dar sigur, iar când va veni vremea să explodeze va fi şi amar de cei care se află acum sus şi dorm liniştiţi.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

Citiți de asemenea
Close
Back to top button