Brigada Diverse

Dilemă: Tărniceru candidat ALDE pentru Primăria Vatra Dornei, sau nu?

Candidatura lui Petru Tărniceru din partea ALDE pentru funcţia de primar al oraşului Vatra Dornei se pare că a fost doar o chestiune de scurtă durată.

Surse bine informate au arătat că Tărniceru, deşi anunţat public în cursul zilei de ieri drept candidat al ALDE, va fi retras din cursă înainte de a intra.

Totuşi, la Vatra Dornei ALDE va merge pe liste proprii pentru Consiliul Local, urmând să-l susţină pe candidatul PSD pentru funcţia de primar, respectiv Cezar Ioja.

Petru Tarniceru, candidatul ALDE

 

Această variantă ar avea şi susţinerea liderului ALDE la nivel central, Călin Popescu Tăriceanu, o astfel de soluţie putând conduce la negocieri mai line pentru municipiul reşedinţă de judeţ. O candidatură comună pentru funcţia de primar al municipiului Suceava este un subiect fierbinte la această oră, care a provocat mari discuţii la nivel de PSD.

După unele informaţii, o serie de parlamentari suceveni ai PSD, în frunte cu Ioan Stan, ar fi ameninţat cu demisia din partid în cazul în care nu va exista un candidat propriu pentru Primăria Suceava. Cel mai probabil, de modul în care se vor încheia negocierile la nivel central se va decide şi candidatura lui Petru Tărniceru la Vatra Dornei.

Vom avea parte de câteva zile foarte intense. Dar aşa e în politica de pe la noi. 

Articole asemănătoare

Back to top button