Shares

Primăria Suceava va fi ţinta unei ample acţiuni a procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Conform previziunilor mele, desantul va avea loc în câteva luni şi va viza persoane de la cel mai înalt nivel.

O acţiune similară am prevăzut în luna decembrie şi pentru Palatul Administrativ Suceava, iar informaţiile pe care le-am avut s-au confirmat cu vârf şi îndesat, deşi este foarte posibil să nu se fi încheiat complet şi să urmeze şi alte persoane, eventual din cadrul Consiliului Judeţean.

primaria suceava

Revenind la Primăria Suceava, numărul neregulilor şi ilegalităţilor reclamate este suficient de mare, iar după ştiinţa mea DNA Suceava are în lucru un dosar în care s-a început urmărirea penală în rem. Mai exact, este vorba de fapte, dar cum faptele nu pot fi comise decât de nişte persoane este de aşteptat ca urmărirea penală să fie demarată şi faţă de responsabili din cadrul administraţiei locale.

“Ion Lungu şi alţii”, cam aşa sună dosarul aflat în lucru la DNA Suceava şi pentru care mulţi ar trebui să le tremure pantalonii. Dar, să nu anticipăm, pentru că vara se anunţă lungă şi fierbinte. Şi nu din punct de vedere meteorologic.