Brigada Diverse

Domnule Lungu, luaţi exemplu de la colegul Emil Boc

Orice mişcare face primarul Sucevei, Ion Lungu, are grijă să fie înconjurat de presă, care transmite cu lux de amănunte despre acţiunile edilului şef.

Imaginile cu Lungu la măturoi şi cu cizme de cauciuc le vedem an de an de o bună perioadă. Despre Ion Lungu care îşi plăteşte primul taxele şi impozitele aflăm în fiecare început de an, mai ceva ca pe Sfânta Evanghelie.

lungu maturoi

De la acelaşi primar al municipiului Suceava pleacă şi dărnicia celor 5.000 de sarmale şi sticle cu apă oferite pelerinilor de Sânzâiene. Fireşte, nimic nu se mişcă fără ca oamenii de la televiziuni, ziare, radiouri sau de la diferite site-uri să fie informaţi cu promptitudine.

Modelul său este copiat ad literam şi de Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului. La polul opus se află Emil Boc, fostul premier al României, actualmente primar în Cluj.

Emil Boc a ieşit sâmbătă după-amiază în Piaţa Unirii pentru a ajuta la deszăpezire. Imaginile cu Boc care dădea la lopata alături de muncitori au fost postate pe Facebook de un clujean, imagini care au fost preluate ulterior şi de presă. Dar, nota bene, colegul de partid al lui Ion Lungu nu a venit cu cohortele de ziarişti după el pentru a da „un exemplu”, ci singur, şi probabil doar întâmplarea a făcut să fie văzut şi fotografiat.

boc la lopata

Acum, uitându-mă afară pe geam de la lucru văd muncitori care curăţă trotuarul de zăpadă în Piaţa Unirii, printre ei muncind greu este un om care este un exemplu de primar, Dl. Emil Boc doamnelor şi domnilor!”, a scris Fancsali Tamas pe Facebook.

Apropo, domnule Lungu, să daţi sarmale şi apă de pomană şi să vă lăudaţi pe toate drumurile nu se cheamă deloc pomană. E doar lăudăroşenie.

Articole asemănătoare

Back to top button