Brigada Diverse

Domnule premier, scăpaţi-ne de nea Titi!

Domnule Dacian Cioloş, vă solicit, de fapt vă implor, scăpaţi-ne de nea Titi. Dacă nu aţi auzit de el nu-i nici o pagubă.

Totuşi, am să vă spun că este prefectul de Suceava, probabil cel mai slab dintre cei pe care i-a avut judeţul în istoria recentă de 26 de ani.

De ce vă cer să-l demiteţi pe Constantin Harasim? Simplu, pentru că habar nu are ce se petrece în judeţul pe care chipurile îl conduce.

Astăzi dimineaţă, în jurul orei 8.00, onor prefectul Sucevei nu ştia mai nimic despre ceea ce s-a întâmplat pe drumurile din judeţ în noaptea de 7 spre 8 ianuarie. Şi nu a fost o situaţie neprevăzută, dar chiar şi aşa nu ar fi avut vreo scuză, ci era perioada în care judeţul se afla sub cod galben de ninsori şi viscol.

constantin harasim

Constantin Harasim, în calitate de preşedinte al Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, a aflat de la televizor că mai multe maşini au rămas blocate pe drumurile din judeţ. Şi părea şi foarte indignat că i se pun întrebări de acest gen, de parcă ziariştii trebuiau să-l consoleze că nu o fi dormit bine astă-noapte sau că i s-a supărat pisica pentru că nu-i aduce mâncarea preferată.

Domnule premier, dacă vă pasă de judeţul Suceava puneţi un prefect care ştie pe ce lume trăieşte, nu unul care-i întreabă pe ziarişti dacă a grăit corect în puţinele cuvinte pe care le rosteşte.

Domnule Cioloş, instalaţi un prefect care să fie capabil să se înscrie pe linia Guvernului pe care-l conduceţi şi nu un prefect sprijinit de grupul Constantin Galan – Călin Popescu Tăriceanu şi cine o mai fi alături de ei.

Dacă cei de la ALDE vor prefect, să participe cinstit la alegeri şi să obţină un scor care să le permită să emită pretenţii. Dar cu 2% cine naiba să te bage în seamă?

Articole asemănătoare

Back to top button