Shares

PSD Suceava pierde pe toate fronturile. Ultimul dintre pierdanţi este Ovidiu Donţu, nimeni altul decât preşedintele executiv al acestui partid, dar şi consilier local în municipiul Suceava.

Dacă în Consiliul Local aleşii social-democraţi nu au nici un cuvânt de spus, făcând doar act de prezenţă la şedinţe, mai nou reprezentanţii PSD Suceava pierd teren şi în instanţă.

Ovidiu Donţu a fost obligat de Tribunalul Suceava la plata a 6.000 de lei. Cei mai mulţi bani se vor duce către viceprimarul Lucian Harşovschi. Acesta l-a acţionat în judecată pe preşedintele executiv al PSD Suceava pentru că i-a terfelit imaginea publică, sugerând într-o emisiune televizată că ar fi primit o maşină imediat după instalarea în funcţie.

Harşovschi a reuşit să obţină o decizie favorabilă prin care Donţu este obligat să-i achite 5.000 de lei drept despăgubiri. Consilierul local social-democrat mai are de plătit încă 1.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

Procesul dintre cei doi a durat aproximativ un an de zile, iar soluţia Tribunalului nu mai poate fi atacată la o altă instanţă.