Brigada Diverse

Donţu, ironizat de Steliana Miron. Şi invers

Senatorul Ovidiu Donţu a fost lăsat fără replică ieri, cu ocazia vizitei primului ministru Victor Ponta la Baisa, pentru inaugurarea lucrărilor de refacere a drumului naţional dintre Suceava şi Botoşani.

Totul a plecat de la o discuţie pe care parlamentarul social-democrat a avut-o cu Steliana Vasilica Miron, senator din partea PP-DD.

La un moment dat, Donţu i-a spus colegei sale de Parlament că, deocamdată, se află în clasa de jos a politicii, cu referire la faptul că este venită mai recent în această lume.

ovidiu dontu

Replica Stelianei Miron a fost promptă şi l-a lăsat fără cuvinte pe Ovidiu Donţu, celelalte persoane prezente ascunzându-şi râsul în bărbie.

„Ai ajuns parlamentar după 15 ani de politică, iar mie mi-au ajuns numai 15 zile”, a fost ironia aruncată de senatorul PP-DD, cuvinte în faţa cărora Ovidiu Donţu a tăcut mâlc.

 

P.S. Pentru a fi corect până la capăt trebuie să spun că şi ironiile au fost şi din cealaltă direcţie, iar Ovidiu Donţu nu i-a rămas deloc mai prejos Stelianei Miron. Practic, se poate spune că între cei doi a fost o linie ironică.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

Back to top button