Shares

Epurările de la televiziunea locală Plus TV par interminabile. După ce mai mulţi angajaţi au fost nevoiţi să-şi găsească alte locuri de muncă, acum la rând a venit unul dintre realizatorii de emisiuni.

Este vorba de Alexandru Covaşă, care a intrat în dizgraţia celor care conduc postul de televiziune.

Surse bine informate spun că lui Covaşă i s-ar fi cerut să demisioneze pentru a nu se ajunge la desfacerea contractului de muncă.

Aceleaşi surse au precizat că ziaristul a refuzat să plece pe motiv că nu a greşit cu nimic faţă de Plus TV.

alex covasa

Deocamdată, situaţia sa este incertă, dar după modul cum s-au derulat ostilităţile şi cu alţi angajaţi ai acestui post de televiziune, demiterea este iminentă.

Alexandru Covaşă nu ar fi primul jurnalist de la Plus TV care devine incomod şi este eliminat din echipă. În aceeaşi situaţie a mai fost şi Ioan Manole, care a criticat dur ce se petrece în acest post, dar şi atitudinea lui Alexandru Băişanu, omul care face şi desface totul, deşi în acte proprietari sunt părinţii acestuia.

Corul nemulţumiţilor este mult mai mare, şi alţi angajaţi ai acestui post fiind pe picior de plecare, iar la prima oportunitate vor spăla putina, exasperaţi de modul în care sunt trataţi.