Brigada Diverse

După Aurel, potopul

În 2008, rădăuţenii au votat cu gândul să schimbe un rău, pe Mihai Frunză, iar spre nenorocul lor au fugit de dracul şi au dat de tac-su.

De parcă nu le-ar fi fost suficientă experienţa cu Aurel Olărean primar timp de un mandat, locuitorii din Rădăuţi l-au mai pricopsit pe fostul marinar cu încă un mandat. Ce-i drept, este foarte posibil ca acest mandat să nu fie dus la bun sfârşit, şi asta pentru că în cazul unei condamnări, chiar şi cu suspendare, în dosarul refuzului de a-l valida drept consilier local pe Simion Sticleţ, edilul din Rădăuţi îşi va pierde funcţia.

Până atunci mai este ceva de lucru, timp berechet pentru Aurel Olărean de a-şi desăvârşi opera de distrugere a Primăriei pe care onor o conduce.

Cu conturile pe care are poprire pentru o datorie de circa 10 miliarde de lei vechi, primarul din Rădăuţi începe, încet dar sigur, să „scape” şi de spaţiile pe care administraţia locală le deţine în oraş.

DSC06877

Este vorba de un spaţiu de 14 mp aflat pe strada Piaţa Unirii, nr. 67, adică în centrul vechi al oraşului, spaţiu pe care executorul judecătoresc urmează să-l scoată la vânzare pentru a achita o parte din restanţele financiare acumulate de Primăria Rădăuţi în timpul „domniei” lui Aurel Olărean.

Şi acesta este doar începutul, pentru că din informaţiile mele vor urma şi alte vânzări dar şi alte executări silite din conturile Primăriei Rădăuţi, asta după ce s-au plătit deja sume importante de bani, iar pentru cei care nu sunt la curent am să spun că este vorba de circa 3 miliarde de lei vechi plătiţi afaceristului Arcadie Plămadă în urma unui proces pierdut la pas de administraţia condusă de Aurel Olărean.

 

Notă: Spaţiul care va fi vândut de executorul judecătoresc se află în această clădire din centrul vechi al municipiului Rădăuţi.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Asta a dorit sa scrii.de te plătea si nu iesea mai bine.nu vezi pădurea de copaci. Imagineaza-ti ca imi imprumuti o suma si facem un contract în care hafez cu un teren.nu dau banii mă exercitii si iei terenul.De fapt asta voiam. sa nu plătim taxe. Vanzare fara licitatie, fara aprobări, înstrăinării….ai pus botutzu?….colega.

Back to top button