Shares

Câţiva prieteni de la munte mi-au povestit că prin diferite localităţi din bazinul Dornelor au apărut afişe cu o persoană dispărută.

Nu este Elodia, aşa cum probabil aţi gândit voi (la aceeaşi variantă m-am gândit şi eu pentru un scurt moment). Şi nu este nici vreun copil pe care părinţii îl caută cu disperare.

Este un om matur, în toată firea, care are doar ceva probleme de amnezie. Se numeşte Dumitru, pentru prietenii apropiaţi Mitică, Pardău, iar de la finalul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012 este dispărut cu acte în regulă.

wanted

Şi nu doar pentru electorii de rând, ci şi pentru primarii care i-au oferit sprijinul pentru a obţine cel de-al treilea mandat de deputat. Domnul Mitică, pardon, Dumitru, pentru că nu am mâncat mici împreună la Vatra Dornei, este aproape de negăsit.

Primarii din colegiul pe care-l păstoreşte ( a se citi care colegiul care s-a fript deja cu el a doua oară) se plâng de faptul că nu le răspunde pe la telefoane şi că dacă se deplasează la Bucureşti pentru rezolvarea unor mici probleme administrative nu au nici o şansă să-l întâlnească.

Eu le dau un sfat acestor aleşi locali: trimiteţi-i un mesaj onorabilului deputat şi anunţaţi-l că în comună s-a descoperit un important izvor de apă minerală. Garantat, cel mai căutat politician din zonă îşi va face apariţia. Şi poate aşa o să reuşiţi să vă spălaţi nemulţumirile vizavi de persoana sa.