Shares

Executat la comandă de către oamenii din PSD, inspectorul general şcolar Gheorghe Lazăr le râde acum în nas celor care l-au mazilit.

Şi asta pentru că instanţa de judecată a suspendat aplicarea ordinului de încetare a contractului de management până la judecarea pe fond a cauzei.

Gheorghe Lazăr a fost mazilit după ce vreo două controale ale Ministerului Educaţiei i-au acordat calificativul „nesatisfăcător”.

Despre această execuţie la comandă, de care Valentin Popa, ministrul Educaţiei după ce s-a suspendat din funcţia de rector al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, am scris şi în urmă cu vreo două luni şi jumătate în urmă.

Gheorghe Lazar

 

La acea vreme am spus că mi se lipsit de logică faptul că adjuncţii să primească „foarte bine”, iar şeful acestora să primească „nesatisfăcător”. Şi oricum, lui Gheorghe Lazăr îi expira mandatul în cursul anului viitor, iar PSD avea timp să-şi ungă un alt inspector general şcolar înainte de alegerile parlamentare din 2020.

Cred că cineva l-a dorit plecat mai repede pe Lazăr şi asta pentru a-şi impune acolo propria persoană. Să fie oare vreun senator PSD cu vechi state de plată prin învăţământul sucevean?

Cert este că demiterea lui Gheorghe Lazăr se dovedeşte, cel puţin pe moment, un eşec lamentabil.