Brigada Diverse

Fenomenul Iulia-Olga Burlui

Un fenomen a explodat pur și simplu în județul Suceava în ultimul an și jumătate. Se numește Iulia-Olga Burlui, care printr-un simplu PFA reușește să facă afaceri extrem de bănoase, cele mai multe cu diferite primării, în special din județul Suceava.

PFA Iulia-Olga Burlui oferă servicii de consultanță în domeniul achizițiilor pentru întocmire documentații în vederea atribuirii contractelor.

O firmă cu un singur angajat, Iulia-Olga Burlui, a reușit să încheie anul trecut nu mai puțin de 118 contracte, încasând aproape 900.000 de euro (mai exact 4.363.500 de lei). O adevărată performanță și un randament ieșit din comun.

Asta în condițiile în care în 2021 a avut 28 de contracte, în valoare de 798.291 de lei, iar în 2022 a primit 27 de contracte, în valoare de 673.238 de lei.

Cu alte cuvinte, numărul contractele a crescut de 4 ori, iar sumele încasate au fost chiar și mai mari, de peste 5 ori față de anii 2021 și 2022.

Și în acest an ”coasa” Iuliei Burlui taie din greu. În trei luni și câteva zile are încheiate deja 41 de contracte, în valoare de 1.531.411 de lei.

Iulia-Olga Burlui a fost ani la rând director al firmei Test Prima, așa că nu surprinde pe nimeni că la o parte deloc nesemnificativă din contractele încheiate de primării pentru diverse lucrări câștigător este firma Rovalstone, aparținând fiului patronului de la Test Prima, iar în calitate de consultant nimeni alta decât PFA Iulia-Olga Burlui.

Nu știu cum reușește un singur om să facă față unui număr atât de mare de servicii de consultanță, pentru că la cum a început acest an va depăși 150 de contracte.

Fizic, nu văd cum o singură persoană să dea consultanță și pentru drumuri, și pentru apă, și pentru canal și mai nu știu pentru ce anume. Singura explicație logică este aceea că Iulia-Olga Burlui este un fenomen, un super-om.

Oare nu are și ceva proptele politice și primarilor li se sugerează că ar fi bine să colaboreze cu noul fenomen din consultanță din Suceava? E doar o întrebare și nimic mai mult.

Articole asemănătoare

Back to top button