Shares

Demisia lui Vasile Blaga de la conducerea centrală a PNL deschide o uşă importantă pentru Gheorghe Flutur, preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava.

Acesta este în cărţi pentru preluarea conducerii centrale a partidului alături de Alina Gorghiu. Ziarul Gândul a scris în ediţia sa electronică despre variantele existente pentru şefia PNL. Pe lângă Flutur mai sunt nominalizaţi Gheorghe Falcă, primarul Aradului, şi Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei.

Întrebat despre o eventuală preluare a conducerii PNL, Gheorghe Flutur nu a oferit un răspuns concret.

Există măsuri tranzitorii, există prevederi speciale. Acum să vedem. Nu vreau să comentez pentru că trebuie să mă dumiresc eu. Nu este doar Statutul, este şi un protocol de fuziune cu măsuri tranzitorii. Trebuie să ne uităm în toate, dar bănuiesc că între timp se vor uita alţii”, a spus Gheorghe Flutur, citat de www.gandul.info.

flutur nou4

 

Nu prea îl cunosc pe Falcă şi nu mă pot pronunţa în ceea ce-l priveşte, dar între Predoiu şi Flutur merg oricând pe mâna celui de-al doilea.

Despre Cătălin Predoiu am mai spus, dar repet acum. Este un tip deştept, citit şi cu bun simţ. În schimb, este incolor, inodor, insipid pentru a fi politician, iar rezultatele obţinute de acesta în alegeri sunt grăitoare.

Predoiu nu este omul care să ştie să se coboare la nivelul omului de rând, iar această categorie este tocmai cea care îţi dă votul, te urcă şi te coboară. Când îl privesc pe Predoiu, am senzaţia că acesta este un tip scorţos şi care nu prea are legătură cu lumea reală, a celor mulţi.

În schimb, Gheorghe Flutur are această capacitate, de a discuta şi mobiliza masele. Plus o putere de muncă de le scoate angajaţilor Consiliului Judeţean Suceava limba de un cot.

De asta eu cred că cea mai bună alegere ar fi Gheorghe Flutur. Iar Suceava ar avea de câştigat de aici.