Brigada Diverse

Flutur şi-a făcut imagine pe nervii spectatorilor

Lăudabila iniţiativa de a-i onora cum se cuvine pe cei care au trudit pentru gloria Ansamblului „Ciprian Porumbescu”. De la vorbe la fapte a fost diferenţă mare, iar oamenii care au primit invitaţii pentru spectacolul aniversar de aseară au simţit pe propria piele slaba organizare.

Dintru început trebuie să fac precizarea că în sala mare a Casei de Cultură au putut pătrunde doar persoanele care au avut invitaţii. Şi cum organizatori au fost Consiliul Judeţean Suceava şi Ansamblul Ciprian Porumbescu era de aşteptat să existe o corelare a numărului de invitaţii cu locurile existente în sală.

Nu a fost aşa, ceea ce a însemnat oameni lăsaţi în picioare, certuri, pălării aruncate de pe scaune şi limbaj trivial.

aglomeratie

Printre cei care au suportat acest test al umilinţei s-au numărat şi persoane care au avut o contribuţie importantă în promovarea folclorului din zona Bucovinei.

Unii dintre ei, chiar dacă nu au fost nominalizaţi pentru titlul de cetăţean de onoare al judeţului, au simţit o oarecare mulţumire sufletească măcar prin invitaţia primită.

Ce a fost în sufletul acelor oameni când pe locurile lor au găsit alte persoane ori li s-a cerut să se ridice numai ei pot şti.

Poate că durerea le-a fost oarecum alungată de spectacolul în sine, unul de înaltă ţinută, dar şi de câteva gafe ale preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur, care a ţinut, din nou, să iasă în evidenţă.

flutur pe scena

Prima dată a comis-o când i-a acordat titlul de cetăţean de onoare al judeţului Suceava „domnului” Ştefania Rareş, dovedind că valorile Ansamblului „Ciprian Porumbescu” nu înseamnă pentru el decât un moment electoral.

Flutur nu s-a dezis nici după ce pe scenă au urcat toate persoanele care au primit titlul de cetăţean de onoare şi s-a aşezat în mijlocul lor pentru o fotografie care va fi folosită, cu siguranţă, pentru propagandă.

Articole asemănătoare

8 Comentarii

  1. Nu e asa ca iti doreai in secret sa fii tu trimis? Ce activ esti Camile..imediat sari la gatul altora..numai ca ai grija sa nu dai cu dintii de pamant

  2. I-auzi au aparut si amenintarile portocaliilor. Dupa ce ati batut cu interlopii lipitorii de afise ale celorlalte partide acum sunteti mari mardeiasi. Nu va mai voteaza nici dracu, nu va mai scremeti atata, doar daca furati alegerile in stilul FSN o sa iasa betivanu national, altfel noroc bun si daca furati asteptati-va la revolte de strada. Vine iarna si lumea moare de foame si cand mori de foame ai pofta de sange Ioane, de sange de ciocoi.

  3. Sunt unul dintre artistii care au participat la eveniment si pot spune ca ne-au dat si lacrimile cand am primit diplomele. Pentru cei care nu inteleg asta sa comenteze in continuare.

  4. Un mascarici. Sa scrii cu oi pe cimpii.sa participi la acte de cultura cu scopul de a elogia un marinar betiv.e good „fluturica”.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button