Shares

Căutat ca iarba de leac de vreo trei luni, Vasile Coroamă, cunoscut mai mult sub numele de Tomuţa, a avut un susţinător puternic în persoana lui Mihai Roman, fotbalistul lui FC Braşov. Internaţionalul român a plătit avocatul care l-a reprezentat pe Tomuţa şi s-a interesat permanent de soarta acestuia.

Fost şi pe la Cetatea Suceava, Mihai Roman a început fotbalul la Putna, dar apoi a fost luat sub aripă de Tomuţa, care i-a devenit un al doilea tată. Actualul fotbalist al lui FC Braşov nu i-a trădat niciodată încrederea, iar de fiecare dată când Tomuţa l-a solicitat a răspuns cu promptitudine. S-a întâmplat şi pe vremea când evolua la Cetatea Suceava, şi a evoluat la Cupa Nikodemus, la câteva ore după un meci din Liga a II-a, deşi riscul unei accidentări era sporit. Nu a contat că-şi punea în pericol cariera, ci doar că trebuia să răspundă la chemarea lui Tomuţa.

Arestarea şi apoi eliberarea, precum şi toate articolele de presă apărute cu privire la Tomuţa după ce a sechestrat, schingiuit şi i-a tăiat un deget unuia dintre partenerii de afaceri, nu l-au lăsat indiferent pe Roman (foto).

mihai roman

Acesta ar fi plătit avocatul care l-a reprezentat pe Tomuţa şi apoi a dat telefoane pentru a se interesa dacă nu este posibil ca apele să se liniştească.

Chiar dacă a fugit de la domiciliu încă din mai, Tomuţa este posibil să ţină legătura cu internaţionalul Mihai Roman, având în vedere relaţiile de prietenie care îi leagă de ani buni.

Pe numele lui Vasile Coroamă, din Vicovu de Jos, există un mandat de arestare de 29 de zile lipsire ilegală de libertare. Tomuţa, împreună cu un alt individ, de asemenea căutat de Poliţie pentru a fi băgat în arest, pe nume Radu Popescu, zis Popescanu, l-au sechestrat pe Samoil Beniamin Antemie. Totul s-a întâmplat la vila lui Tomuţa din Vicovu de Jos, iar după ce l-au ameninţat şi bătut pe Sam, i-au tăiat şi un deget pe care l-au aruncat la un câine.

Totul a plecat de la o datorie de 30.000 de euro pe care Sam Antemie o avea faţă de Tomuţa, dar pe care ultimul o evaluase la peste 140.000 de euro şi încerca să o recupereze.