Shares

Comisarul şef Dan Hoffman este noul adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava. Totul s-a decis astăzi, în urma concursului organizat la Bucureşti, sub tutela Ministerului Administraţiei şi Internelor.Hoffman nu a avut contracandidat la concurs, după ce al doilea candidat pentru această funcţie a renunţat, din motive necunoscute, să se mai prezinte în faţa examinatorilor

Dan Hoffman

În aceste condiţii, instalarea comisarului şef Dan Hoffman în funcţia de adjunct al şefului IPJ Suceava a devenit o chestiune de zile, dar după câte se pare documentele vor fi semnate până la sfârşitul săptămânii.

Dan Hoffman lucrează în cadrul acestui minister din 1991. În perioada 1991-2002, a lucrat la Poliţia de Frontieră din Vicşani şi Siret, unde a deţinut mai mereu funcţii de conducere. Din octombrie 2002 a devenit şef al Serviciului Paşapoarte, căruia i-a schimbat faţa în bine, aducând serviciile la standarde civilizate.

Noua funcţie este însă ceva mai pretenţioasă, dar sunt convins că Dan Hoffman va face faţă rigorilor din Poliţie şi se va impune în faţa celor pe care îi va coordona.