Shares

Mulţumită unui individ pe care l-am votat ca un mare bou crezând că poate schimba faţa politicii, şi mă refer la Crin Antonescu, la Suceava renasc personaje peste care se aşternuse praful istoriei.

Costel Ignătescu, cică preşedinte interimar al Partidului Conservator, deşi eu îl tot ştiu în fruntea acestei formaţiuni politice de vreo 3 ani de zile, nu poate fi decât fericit. Fără mari realizări pe plan politic, şi spun asta ţinând cont că a condus filiala Suceava a Partidului Conservator la alegerile locale din 2008, dar şi la cele parlamentare din acelaşi an, fără a mai pune la calcul prezidenţialele, când se afla în alianţă cu PSD, Costel Ignătescu a rezistat miraculos în funcţie.

Noua alianţă parafată la Bucureşti şi care îşi va face efectul şi în provincie a fost salutată şi catalogată de Ignătescu drept „o mişcare bună şi inteligentă pentru conservatori”.

Cred şi eu, de vreme ce la Suceava eşti zero ca partid, să vină cineva să-ţi ofere o asemenea pleaşcă, spui mulţumesc şi-i pupi şi galoşii.

„Este cel mai bun lucru care se putea face, atât din punct de vedere politic, cât şi pentru întărirea organizaţiilor noastre din teritoriu”, a precizat Costel Ignătescu, probabil conştient că de unul singur ar fi avut aceleaşi mari succese ca în 2008.

Hazlie este declaraţia liderului interimar al PC Suceava vizavi de alianţa cu PSD din trecut.

„PSD s-a ţinut de cuvânt în alianţa pe care am avut-o. Totuşi, unii dintre membrii PC s-au declarat în mai multe rânduri total nemulţumiţi de alianţa cu PSD. Acum, alături de PNL, se simte un nou avânt”, a declarat preşedintele PC Suceava.

O fi vreun avânt revoluţionar pe care eu nu reuşesc încă să-l văd sau o emulaţie care mă va lăsa cu gura căscată când va erupe. Deocamdată, singurul lucru care m-a uimit, în mod negativ, este pasul lui Crin Antonescu spre un partid liliputan, dar care reuşeşte să-i păcălească pe toţi cu mirajul „Antenelor”. Apropo, domnule Băişanu, ştiaţi că aliatul dumneavoastră, domnul Ignătescu, a pus pe chituci Antena 1 Suceava?