Shares

O echipă de impotenţi, numită Fotbal Club Cetatea, ne toacă banii aiurea. Nu că ar fi făcut altceva de-a lungul timpului, dar în acest moment nu se întrevede nici o perspectivă de redresare a jocului echipei.

Dacă mi-ar fi spus cineva că te poţi plictisi de moartea la un meci de Liga a II-a nu aş fi crezut. M-am convins pe propria piele sâmbătă, când mai aveam un pic şi adormeam cu totul. Noroc de spectatorii care-i fluierau pe aceşti pseudo-fotbalişti şi care m-au convins că am venit pe stadion şi nu la balet.

„Anul trecut eram pe ultimul loc, dar măcar jucam fotbal”, a fost replica unui spectator din tribune când am spus că meciul e cel mai slab pe care l-am văzut pe „Areni” în ultimii nu ştiu câţi ani.

stadion areni

Acum câteva minute mi s-a confirmat că avem doar o adunătură de indivizi cu carnete de fotbalişti. Visul de a aduce la Suceava o echipă de primă ligă le-a fost spulberat celor care încă-l mai credeau realizabil. Cetatea a fost învinsă lamentabil de o formaţie de Liga a III-a, cu un 3-0 care nu mai merită comentat în nici un fel.

La club s-a tot vorbit de un proiect pe trei ani pe care sincer să fiu eu nu l-am văzut, iar colegii mei care se ocupă de rubrica de sport nu au putut să-mi ofere mai multe amănunte.

Eu cred că ne amăgim cu toţii şi, de fapt, ar trebui să închidem stadionul, să-i trimitem acasă pe aceşti posesori ilegali de tricouri, şorturi şi ghete şi să deschidem o activitate mai profitabilă.

Bunăoară, Primăria ar putea aduce profesori de tenis pentru a înfiinţa o şcoală serioasă în acest sport care pare tot mai căutat în ultimii ani.

Dacă nici această variantă nu este viabilă să luăm lecţii de la un bărbat din Baia care s-a apucat de crescut râme. Culmea e că-i merge şi foarte bine.