Shares

La conferinţa de presă a PSD-ului din această săptămână, Ovidiu Donţu, unul dintre vicepreşedinţii acestei formaţiuni politice a comis-o. Şi nu oricum, ci într-un stil mizerabil.

Având în vedere că se consideră un intelectual, gestul său e deplorabil şi fără explicaţii.

Domnul Donţu a venit cu o fotografie decupată din săptămânalul „Academia Caţavencu” pusă în ramă şi s-a dedat la grosolănii.

Fotografia este a preşedintelui Traian Băsescu care apare cu spatele, dezbrăcat de la jumătate în jos, cu două urme de buze pe fese.

dontu basescu pupat fund (4)

Mintea vicepreşedintelui PSD Suceava a fătat un pui pe care ar trebui să-l lege cu lanţuri, să-l gazeze şi apoi să-l ardă.

Cică urmele de pupături sunt amprentele preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur şi a senatorului PD-L Orest Onofrei.

Şi pentru ca mârlănia să fie dusă până la capăt, Ovidiu Donţu s-a oferit să-i ofere tabloul cadou parlamentarului Orest Onofrei. A dorit ca darul să fie dus de un ziarist, şi cum nimeni nu s-a oferit s-o facă a rămas că-şi va duce singur la îndeplinire ideea.

Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat la PSD Suceava, pentru că aceste derapaje de limbaj şi atitudine sunt ridicole şi nu fac decât să-i arunce într-o lumină extrem de proastă.

Domnilor de la PSD, dacă tot doriţi să schimbaţi răul „portocaliu”, daţi dovadă că sunteţi mai buni. Până acum nu aţi convins.

Dimpotrivă, prin limbajul suburban al domnilor Ovidiu Donţu şi Virginel Iordache aţi dovedit că trebuie să ne aşteptăm la mai rău.