Shares

Tăiaţi-i ziua de muncă lui Ştefan Indianu. Şi asta ca un prim avertisment, iar la a doua gogomănie scăpaţi-ne de el.

Adus de nicăieri şi instalat de PSD în fruntea Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava, Ştefan Indianu confundă munca de partid cu cea de serviciu. Ultima mostră de nesimţire în această direcţie a fost acum câteva ore, când Indianu a participat la sediul PSD Suceava la o conferinţă de presă.

Să nu vă închipuiţi că a spus lucruri politice ieşite din comun. Nu, a anunţat programul manifestării „Zilele agricultorului sucevean”, ediţia I. Trecând pe lângă faptul că este cel mai inutil mod de a ajuta agricultura aflată şi aşa în colaps şi de a cheltui aiurea alţi bani publici, Indianu o fi crezut că anunţă vreun miting al PSD.

Pentru că altfel nu-mi pot imagina ce căuta în timpul orelor de program la sediul PSD în vederea popularizării unor acţiuni din domeniul agriculturii. De aproape jumătate de an de când este instalat în funcţia de director coordonator al DADR Suceava, Ştefan Indianu nu a organizat nici măcar o singură conferinţă de presă la sediul instituţiei pe care o conduce vremelnic. Poate că nu are ce să comunice din această postură, sau poate că agricultura duduie şi ţăranii suceveni trăiesc ca nişte nababi, iar intervenţiile lui Indianu (foto)  nu mai sunt necesare.

Stefan indianu 2

La fel de surprinzătoare mi se pare şi atitudinea liderului organizaţiei municipale a PSD Suceava, Virginel Iordache. Şi spun asta din două puncte de vedere. Astăzi a început un nou an şcolar, iar Iordache, în calitate de inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să organizeze conferinţe de presă.

Elevii care învaţă prin cămine culturale în loc de şcoli, sau cei care au crâşma la parter în locul unui magazin cu biscuiţi şi sucuri nu sunt o prioritate pentru Virginel Iordache. Mai important era să fie prezent la conferinţa de presă de la sediul partidului şi să-i tolereze lui Indianu problemele de serviciu. Dacă din partea lui Ştefan Indianu nu aveam nici o pretenţie ca politician, la Virginel Iordache mă aşteptam la cu totul altceva. Se vede însă că m-am înşelat. Apropo, domnule Iordache, dumneavoastră nu eraţi tot în timpul orelor de program la conferinţa de presă de astăzi?