Bârfe

Inna la Suceava?

Un zvon dă târcoale de câteva zile micului târg al Sucevei.

Cică la nunta fiului primarului Ion Lungu, care va avea loc sâmbătă seară la Conacul Domnesc va participa Inna. Da, da, celebra Inna, care a spart topurile europene în ultima vreme, tipa care-şi propune să ajungă mai celebră decât Shakira. Nu ştiu dacă Inna va ajunge la Suceava, dar dacă va fi prezentă sigur va încasa o sumă frumuşică, probabil cu vreo patru zerouri în coadă, eventual în euro.

Sincer, eu nu cred că Inna va cânta sâmbătă seară la Conacul Domnesc, acolo unde vor ajunge artişti de-ai locului. Printre ei Sofia Vicoveanca şi Alexandru Recolciuc.

Aceştia au rămas ieri surprinşi când li s-a cerut să se prezinte la restaurant pentru o repetiţie generală înaintea nunţii. Semn că nici un amănunt nu a fost neglijat de organizatori.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. Pai e si normal sa treaca printr-un preview,daca le trece prin cap sa cante „Internationala’,cu „hai la lupta cea mare…” sau cine stie ce tendinte rasculative??
    Si daca vine Inna ce? Fiul primarului ramane tot un fiu de ciocoi,un parvenit caruia ii canta nu’s ce pizdulice,pe banii publicului platitor de impozite,pe bani deturnati dupa metodele mafiote ale pedeleului. ca doar nu vreti sa spuneti ca o platesc din salariul de primar al lui Lungu sau din indemnizatia de fiu de primar al cinstitului mire?

  2. Da cred ca o sa merg si eu sa vad concertul Inei ca doar e pe bani publici ce naiba

    Domnule Primar poate faceti nunta in centru sa o vedem si noi ca doar e pe banii Contribuabilului Sucevean

  3. Nu-ti face iluzii,mai nato,va fi o nunta si pentru prosti da’ pentru prosti cu bani. Pana una-alta o s-o vezi pe aia,Inna, sau cum pizda ma-sii o cheama,la iPad-ul de la calorifer sau in poza postata de Sandrinio.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button