Shares

Messi nu a mai ajuns de Paşte în Bucovina, iar subiectul a fost motiv de băşcălie generală în presă la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Într-un interviu pe care mi l-a acordat joi, la ceas de seară, am încercat să lămuresc cum l-a „driblat” jucătorul Barcelonei pe Gheorghe Flutur şi dacă a jucat la cacealma cu Nicolas Cage. Un alt subiect care a fost tratat pe larg de întreaga presă din România este acea scriere cu oi de pe dealurile de la Frasin. Gheorghe Flutur a răspuns şi la această întrebare, mai ales că rândului gros al celor care-l iau în balon a sporit, în mod oficial şi public, cu un coleg de partid, europarlamentarul Cristian Preda.

Subiectul Luhan şi apariţiile sale în căzi de baie pe la televiziuni sau în aşa zise amoruri cu diferite fete tinere şi frumoase a fost, de asemenea discutat, iar reacţia lui Gheorghe Flutur vizavi de viaţa mondenă a eurodeputatului nu a fost tocmai favorabilă ultimului.

Cum îşi caracterizează Gheorghe Flutur prietenii şi adversarii politici, dar şi ce părere are preşedintele Consiliului Judeţean Suceava despre subordonaţii săi puteţi afla din materialul care va apărea mâine în „Monitorul de Suceava”.

Tot acolo, vicepreşedintele PD-L a negat că ar fi populist şi a anunţat că acţiunile de promovare a Bucovinei vor continua în ciuda cârcotaşilor. Pasaje din acest interviu voi publica şi aici în perioada următoare, iar cine doreşte să comenteze declaraţiile lui Gheorghe Flutur este liber să o facă.