Shares

Pensionarii ar putea circula în curând cu mijloacele de transport ale TPL cu abonamente subvenţionate de Primăria Suceava.

Nimic nou sub soare îmi veţi spune, pentru că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în anii anteriori. Perfect adevărat, dar până la un anumit punct.

Anunţul despre această facilitate care ar putea fi oferită pensionarilor l-a făcut ieri, la conferinţa de presă săptămânală, primarul Ion Lungu. Bine, edilul Sucevei a spus că ar trebui îndeplinite şi nişte condiţii, dar sunt convins că nu se va împiedica de nişte amănunte.

Această subvenţionare a abonamentelor pentru pensionari pare surprinzătoare, mai ales că în şedinţa Consiliului Local Suceava, din luna februarie 2018, acelaşi primar Ion Lungu şi consilierii PNL, respectiv PMP, au respins o propunere de Hotărâre de Consiliu Local care viza exact acelaşi aspect.

AUTOBUZ

Să fi contat atunci faptul că propunerea a venit de la PSD, sau poate edilul Sucevei a găsit o comoară şi nu ştie cum s-o împartă săracilor?

Poate e doar simplă ipocrizie şi un interes meschin de a ieşi mereu în faţă şi de a arăta oamenilor că „eu sunt cel mai bun, eu am grijă ca oamenilor din oraş să trăiască în condiţii bune”.

Bine, există şi varianta ca după ce a fost respinsă iniţiativa PSD de subvenţionare a abonamentelor Ion Lungu să fi conştientizat că în acest fel îşi pierde din votanţi.

Oricare ar fi situaţia, cred că Ion Lungu a jucat murdar. Restul judecaţi voi, sucevenii care trăiţi în acest oraş.