Brigada Diverse

Ipocrizie sau nu?

Pensionarii ar putea circula în curând cu mijloacele de transport ale TPL cu abonamente subvenţionate de Primăria Suceava.

Nimic nou sub soare îmi veţi spune, pentru că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în anii anteriori. Perfect adevărat, dar până la un anumit punct.

Anunţul despre această facilitate care ar putea fi oferită pensionarilor l-a făcut ieri, la conferinţa de presă săptămânală, primarul Ion Lungu. Bine, edilul Sucevei a spus că ar trebui îndeplinite şi nişte condiţii, dar sunt convins că nu se va împiedica de nişte amănunte.

Această subvenţionare a abonamentelor pentru pensionari pare surprinzătoare, mai ales că în şedinţa Consiliului Local Suceava, din luna februarie 2018, acelaşi primar Ion Lungu şi consilierii PNL, respectiv PMP, au respins o propunere de Hotărâre de Consiliu Local care viza exact acelaşi aspect.

AUTOBUZ

Să fi contat atunci faptul că propunerea a venit de la PSD, sau poate edilul Sucevei a găsit o comoară şi nu ştie cum s-o împartă săracilor?

Poate e doar simplă ipocrizie şi un interes meschin de a ieşi mereu în faţă şi de a arăta oamenilor că „eu sunt cel mai bun, eu am grijă ca oamenilor din oraş să trăiască în condiţii bune”.

Bine, există şi varianta ca după ce a fost respinsă iniţiativa PSD de subvenţionare a abonamentelor Ion Lungu să fi conştientizat că în acest fel îşi pierde din votanţi.

Oricare ar fi situaţia, cred că Ion Lungu a jucat murdar. Restul judecaţi voi, sucevenii care trăiţi în acest oraş.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button