Brigada Diverse

Justiţia copy paste

Bătaie de joc în rândul celor care împart dreptatea în Suceava. După ce că ridică salarii de 40-50 de milioane de lei vechi, judecătorii nici măcar nu-şi bat capul cu munca pentru care sunt plătiţi. E o sfidare a bunului simţ şi care nu trebuie să rămână la stadiul de constatare.

Nişte stimabili judecători de la Tribunalul Suceava au comis o gafă impardonabilă. Le-au permis unor indivizi acuzaţi de fapte grave să plece acasă pentru că le-a fost lene să muncească. Au dat un copy-paste la un material pe care ei sau alţi colegi l-au scris acum câteva luni şi au uitat să schimbe nişte nume.

Aşa se face că nişte oameni care în mod normal erau astăzi în arest au fost puşi în libertate. Contează mai puţin că sunt foşti poliţişti, importantă e incompetenţa unor judecători plătiţi cu bani grei din buzunarul nostru. Dacă ei nu vor fi traşi la răspundere a grav. E grav pentru că se perpetuează un flagel, acela al incompetenţei într-un domeniu sensibil.

tribunalul suceava

Cum poţi tu ca judecător să spui că a fost arestat Ivan şi de fapt în sală să fie unul Jitari şi altul Olari. Păi fie ai stat cu ochii închişi şi ai dormitat, fie te-a durut în cot pe tine ca judecător de ceea ce se petrece în sala de judecată. Este inacceptabil şi într-un caz şi în altul.

E o ruşine pentru justiţia din Suceava şi sunt curios cine va răspunde. Dacă va răspunde cineva, pentru că în astfel de situaţii apar tot soiul de justificări lamentabile şi sancţiuni de faţadă.

Articole asemănătoare

Back to top button