Brigada Diverse

Lungu, acest Petrache Lupu al Sucevei

Campania electorală a intrat în ultima săptămână, iar strategiile sunt gândite pentru a convinge cât mai multe persoane din taberele celor rămaşi pe dinafară.

La Suceava, social-democraţii s-au focusat spre cartierul Burdujeni, acolo unde cred că vor da lovitura.

În accepţiunea celor de la PSD, alăturarea imaginii primarului Ion Lungu cu cea a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi a candidatului Victor Ponta, este una din cărţile câştigătoare.

Iniţial, au fost amplasate astfel de bannere comune în zona centrală a municipiului Suceava, dar între timp acestea au fost mutate în Burdujeni.

ion lungu

Dacă ei cred că oamenii de acolo sunt ceva mai proşti şi-l vor crede pe primarul Lungu pot să-i anunţ că se înşeală amarnic. Nu, locuitorii din Burdujeni nu au uitat că i-ai lăsat fără apă caldă timp de trei săptămâni. Nu vor uita nici alte afronturi suferite de-a lungul celor 11 ani de mandat.

Dacă pe edilul Sucevei îl pot înţelege, nu îmi dau seama ce au în cap cei de la PSD. Să mizezi pe o mârţoagă moartă este prostie curată, dar asta e, zarurile deja au fost aruncate.

Iar dacă ei cred că rugile şi mătăniile sincron de ieri de la biserica Sf. Andrei îi vor ajuta înseamnă că ori intrăm într-o eră mistică, ori ne-am întors în epoca ciobanului Petrache Lupu de la Maglavit. 

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button