Shares

Ultima rundă de negocieri pe care social-democraţii şi liberalii suceveni au avut-o astăzi s-a încheiat cu un triumf pentru Alexandru Băişanu.

Acesta a reuşit să-şi impună candidaţi pentru aproape toate oraşele importante ale judeţului Suceava, mai puţin municipiul Fălticeni.

Nu-mi dau seama ce negocieri au dus Cătălin Nechifor şi Ovidiu Donţu în numele PSD Suceava, dar este evident că dacă lucrurile stau aşa sunt la bocancul lui Băişanu.

Probabil că PNL-ul ar fi avut candidat şi la Fălticeni, dar aici şi-a impus punctul de vedere deputatul Ioan Stan, prieten foarte bun cu Gavril Mîrza, omul care, aşa cum am mai scris aici, conduce de fapt organizaţia judeţean a PSD Suceava.

 

Dacă aceste informaţii pe care le am se vor adeveri, pentru mine lupii tineri ai PSD, Nechifor şi Donţu, nu vor fi decât nişte iepuri pârliţi, pe care lupul Băişanu i-a pus la respect.

Iar tot efortul pe care Nechifor şi Donţu l-au făcut luni la Bucureşti, când s-au dat de ceasul morţii pentru a forţa candidatura lui Băişanu la Primăria Suceava, nu a fost decât un circ ieftin.

Le sugerez celor de la PD-L să le mulţumească public lui Băişanu, Nechifor şi Donţu pentru culoarul liber oferit la alegerile din iunie. Iar dacă cei trei mizează totul pe cartea alegerilor generale s-ar putea să aibă şi aici o mare deziluzie.