Brigada Diverse

Lupul şi iepurii

Ultima rundă de negocieri pe care social-democraţii şi liberalii suceveni au avut-o astăzi s-a încheiat cu un triumf pentru Alexandru Băişanu.

Acesta a reuşit să-şi impună candidaţi pentru aproape toate oraşele importante ale judeţului Suceava, mai puţin municipiul Fălticeni.

Nu-mi dau seama ce negocieri au dus Cătălin Nechifor şi Ovidiu Donţu în numele PSD Suceava, dar este evident că dacă lucrurile stau aşa sunt la bocancul lui Băişanu.

Probabil că PNL-ul ar fi avut candidat şi la Fălticeni, dar aici şi-a impus punctul de vedere deputatul Ioan Stan, prieten foarte bun cu Gavril Mîrza, omul care, aşa cum am mai scris aici, conduce de fapt organizaţia judeţean a PSD Suceava.

 

Dacă aceste informaţii pe care le am se vor adeveri, pentru mine lupii tineri ai PSD, Nechifor şi Donţu, nu vor fi decât nişte iepuri pârliţi, pe care lupul Băişanu i-a pus la respect.

Iar tot efortul pe care Nechifor şi Donţu l-au făcut luni la Bucureşti, când s-au dat de ceasul morţii pentru a forţa candidatura lui Băişanu la Primăria Suceava, nu a fost decât un circ ieftin.

Le sugerez celor de la PD-L să le mulţumească public lui Băişanu, Nechifor şi Donţu pentru culoarul liber oferit la alegerile din iunie. Iar dacă cei trei mizează totul pe cartea alegerilor generale s-ar putea să aibă şi aici o mare deziluzie.

Articole asemănătoare

5 Comentarii

  1. Este un principiu foarte clar.Politicienii trebuie schimbati des pentru a nu prinde radacini in acest angrenaj mirific al coruptiei si al sifonarii banului public.De aceea optez pentru schimbare,Oricum orice ar veni ar conduce destinele orasului,judetului ,tarii de o mie de ori mai bine si mai profesionist decat aceasta haita de fascisti si tradatori de tara care trebuind sa poarte un nume se cheama PDL

  2. Teoria spune ca politicienii trebuie schimbati pentru a nu se permanetiza in fenomenul de coruptie si de sifonare al banului public.Oricum oricine ar veni ar fi mult mai competent pe plan local ,judetean si al tarii decat acesti tradatori de neam si tara care deoarece trebuiau sa poarte un nume s-au chemat PDL

  3. Uite urmarea imbecilizarii pdl-iste.Pur si simplu nu mai poti sa discerni realitatea.Noi manifestantii din fata prefecturii nu avem nici o legatura cu USL.Am scandat contra dictatorului,conta coruptiei,contra sifonarii banului public,contra tradarii de tara,contra UDMR,contra exploatarii Rosia Montana,contra exploatarii gazelor din sisturi.Deoutatul PDL Boldea care avea o structura mafiota de imobiliare a fost lasat sa fuga din tara pentru a nu-i da in gat pe toti pdl-istii implicati in aceste magarii.Asta e PDL-ul.

  4. draga sandrinio, oricine l-ar inlocui pe godfather lungu ar face mult mai mult bine sucevei. oricat de inversunat ai fi contra actualei opozitii e evident ca din toamna aceasta va conduce tara. chiar daca judetul suceava va face exceptie!

Back to top button