Brigada Diverse

Marian Andronache, posibil candidat al PMP pentru Primăria Suceava

Un alt partid este pe cale de a-şi desemna în mod oficial candidatul pentru Primăria Suceava.

Este vorba de Marian Andronache, şeful Direcţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei Suceava, care este agreat de conducerea locală şi centrală a PMP pentru a intra în lupta pentru fotoliul de edil al oraşului.

De altfel, pe adresa de facebook a PMP Suceava este postată o fotografie cu Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, actual lider al PMP, şi cu delegaţia din Suceava care a fost prezentă marţi la Bucureşti la o rundă de discuţii, şi, probabil, negocieri.

Şi textul care însoţeşte fotografia este elocvent, iar varianta unei candidaturi a lui Marian Andronache din partea PMP capătă suport real.

foto basescu andronachi

Dar, iată ce au cuprins discuțiile de la Bucureşti cu conducerea centrală a PMP:

1) Situația Consiliilor Organizațiilor Locale (conducerea) la zi;

2) Prezentarea propunerilor de candidați la funcția de primar pentru municipii reședință de județ, municipii și orașe;

3) Constituirea organizațiilor de femei și organizațiilor de seniori;

4) Situația politică actuală zonală și națională;

În plan politic s-a discutat despre cele doua inițiative legislative depuse de Mișcarea Populară în Parlament, propunerea legislativă pentru reducerea numărului de parlamentari la 300 și propunerea privind organizarea alegerilor locale pentru funcția de Primar in două tururi. La întalnire au mai participat din partea conducerii centrale Eugen Tomac, președinte executiv, Cristian Diaconescu prim-vicepreședinte, Dorel Constantin Onaca, secretar general, Rizia Tudorache, secretar general adjunct, Gabriel Popa, președinte Organizația de tineret.

La întâlnirea cu conducerea partidului au participat din partea organizației județene MP Suceava președintele, secretarul general, secretarul general adjunct, responsabilul pe comunicare și președintele organizației de tineret.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button