Brigada Diverse

Marian Ionescu nu va ajunge consilier judeţean

Marian Ionescu, fostul primar al municipiului Suceava în perioada 2000-2004 nu va ajunge consilier judeţean.

Surse din cadrul PP-DD, partid în care Marian Ionescu este înscris cu acte în regulă, spun că în locul unui mandat în Consiliul Judeţean fostul edil se va alege cu o excludere.

În mod normal, Ionescu urma să-i ia locul lui Cezar Cioată, recent ales în calitate de deputat.

Numai că, deşi este primul pe listă, fostul primar nu este agreat de conducerea PP-DD Suceava.

Oamenii de aici îi reproşează că în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din această lună Marian Ionescu nu a muncit deloc pentru a-i sprijini pe candidaţii PP-DD.

Mai mult, fostului primar i se reproşează o apropiere mult prea mare de PDL, ceea ce în opinia conducerii PP-DD reprezintă suficiente elemente pentru a nu-l propulsa în funcţia de consilier judeţean.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Stiti ce mi place mie d le ziarist? Ca la asemenea personaje se pune problema intre a fi sau a nu fi in cine stie ce functie publica sau de reprezentare!
    Cand de fapt , vorbind despre dansii ,ar trebui sa ne intrebam doar daca i se cuvin 5 sau 10 ani stim noi unde(in cazul in care ne doare mai mult decat in cur de ei, caci pe ei nici acolo de noi) si nimic altceva.
    De fapt ce sa ne mai mire, parlamentul asta de cacat e plin de d’astia!
    Poporul roman confunda usor la alegeri Rahova cu Palatul Parlamentului. Nu inteleg de unde dracu’ are pretentia la ceva bun dupa aceea.

  2. LA MULTI ANI! mult stimati bucovineni,sa va dea D-zeu tot ce va doriti, ca sunteti mandria romanilor din totdeauna.Fara BUCOVINA Romania ar fi saraca in tot ceea ce se cheama folclor si traditii de sarbatorile mult asteptate ale sezonului rece . Romania prin dumneavoastrava creste in inimile tuturor.Va multumim tuturor.La multi ani d-le Sandrinio si sa fiti alaturi de noi si la bine si la rau .Va multumesc.Cu stima pt.dv.B.V.

Back to top button