Shares

UNPR, partidul condus la nivel central de cel mai neruşinat general cu 4 stele pe care l-a avut România în decursul istoriei, fostul vicepremier Gabriel Oprea, are şi la Suceava nişte reprezentanţi pe măsură.

Partidul condus la nivel judeţean de traseistul politic Mihai Neagu, senator dintr-o regretabilă greşeală a istoriei, a remis ieri un comunicat de presă de toată jena. Comunicatul are de toate, de la laude fără suport real, până la limbi trase temeinic marelui şi destoinicului om de partid Gabriel Oprea.

I-auziţi aici: „Aşa cum spunea și presedintele Gabriel Oprea, anul 2015 a fost un an complicat, cu bune și cu rele, dar a fost un an în care am mai învățat ceva. Am învățat că în politică emoțiile cântăresc uneori mai mult decât rațiunea. Am învățat că singurii pe care ne putem baza suntem noi înșine. Am învățat că oamenii politici se împart în două categorii: cei care vor să conducă o națiune și cei care vor doar să placă”. Profund, foarte profund, nimic de zis.

mihai neagu

 

Iar din ciclul laudelor, vă servesc alt citat: „Noi, la UNPR, am încercat mereu să conducem România către mai bine. Am făcut parte dintr-un guvern performant, poate cel mai bun pe care l-a avut această țară. Am luat măsuri apreciate chiar și de cei mai înverșunați adversari ai noștri și am creat bazele economice pentru un progres real. Creșterea salariului minim, creșterea salariilor în sistemul public, scăderea TVA, îmbunătățirea cadrului fiscal și toate celelalte sunt doar cele mai vizibile dovezi ale performanței Executivului din care UNPR a făcut parte”. Ei, ce spuneţi, emoţionat rău, nu?

După ce şi-au numărat aleşii locali din judeţ şi s-au gândit bine, cei de la UNPR Suceava şi-au trasat şi un obiectiv clar: de a deveni a treia forță politică din județ.

Ăştia habar nu au pe ce lume trăiesc, şi cred că majoritatea celor care sunt ancoraţi în realitate îşi dau seama. Dacă merg singuri în alegeri, şi asta le doresc, nu trec nici pragul electoral de 5%, darămite să ajungă a treia forţă politică a judeţului. Dar aşa e în viaţă, unii visează cai verzi pe pereţi.