Brigada Diverse

O mostră de stradă asfaltată în urmă cu doi ani

Gropile sunt prezente în tot peisajul cotidian al municipiului Suceava, iar unde nu sunt gropi avem drumuri de pământ.

Astăzi am să aduc în atenţie strada Luceafărului. Pentru cei care nu ştiu unde este situată, am să vă spun că pleacă de la fosta pizzerie Zara, din blocul Motovelo, şi merge spre spital, apoi face la stânga şi se intersectează cu strada care trece prin faţa Colegiului de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

strada luceafarului3

Ei bine, această stradă a fost asfaltată acum doi ani. Am vorbit cu câţiva riverani, dar oamenii nu-şi mai aminteau exact dacă operaţiunea de asfaltare a fost înaintea campaniei electorale sau după alegerile din luna iunie 2016.

strada luceafarului1

Cert este că această stradă, repet, la mai puţin de doi ani de la asfaltare arată aşa cum se vede.

Întrebarea este, cât s-a furat numai din această stradă şi cine verifică dacă se respectă reţeta asfaltului. Mi-e greu să cred că o stradă pe care nu există trafic greu se poate distruge atât de dramatic după nici 24 de luni.

strada luceafarului2

Până la urmă de aici pleacă totul, lucrări făcute pentru a fi bifate, în care nu primează calitatea. Oare Primăria Suceava când a recepţionat lucrarea o fi văzut că totul este în ordine?

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Pana nu o sa vina curtea de conturi sau altcineva indreptatit sa impute responsabililor (putorilor sau spagarilor?) contravaloarea lucrarilor,nu o sa intample nimic.
    E la fel ca la judecatori/procurori, care FAC PE DRACU’N PATRU SA NU APARA LEGEA RASPUNDERI MAGISTRATILOR, la fel si aia din primarie, nu raspund cu buzunarul, stau, iau salariu degeaba, semneaza de receptie, poate pe o spaguta ceva si mult paaaa.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button