Shares

Aurel Olărean, primarul din Rădăuţi, nu ratează nici un moment pentru a se lăuda cu realizările măreţe din urbea pe care o conduce aşa cum o conduce.

În realitate, sub conducerea strălucitului edil, Rădăuţiul s-a transformat în rău. Dovadă şi fotografiile pe care locuitorii din acest oraş mi le-au trimis şi pe care am să le public.

loc joaca copii radauti2

Spaţiul de joacă din apropierea lacului din zona centrală a municipiului Rădăuţi, spaţiu de joacă numit cu multă indulgenţă, acolo unde familia lui Aurel Olărean s-a făcut stăpână printr-o serie de mijloace deloc ortodoxe, arată deplorabil.

Copiii sunt trimişi să-şi rupă picioarele printre bucăţile de asfalt sparte, asta în ciuda faptului că aceste aspecte au fost sesizate de mai multe ori reprezentanţilor Primăriei Rădăuţi.

parc radauti1

Dar cum prin Caraibe, Brazilia sau unde se mai plimbă Aurel Olărean este doar mult nisip, probabil că mizeria de acasă nu se prea vede.

Este doar o mostră cu privire la bătaia de joc la adresa rădăuţenilor, oameni care trebuie să suporte cel puţin încă doi ani de nepăsare, dar şi jaf pe bani publici într-un oraş care putea avea toate ingredientele pentru a semăna cu unul occidental.