Shares

Acum vreo doi ani am scris despre un anumit parlamentar sucevean un material cu titlul „Uricec, deputatul invizibil”.

Ei, uite, m-am înşelat. Astăzi, marele domn Eugen Uricec a reuşit să devină foarte vizibil. Nu prin vreo lege iniţiată pentru a ne scăpa de câinii vagabonzi sau pentru a pune ordine în haosul legislativ care domneşte în România, ci prin trădarea atât de iubită de el şi alţii asemeni lui. Eugen Uricec a anunţat că trece de la PD-L la PSD, iar asta o face cu siguranţă pentru a-şi conserva privilegiile obţinute în ultima vreme şi pentru care nu a ridicat nici măcar un pai. Despre Uricec, fost preşedinte al PD Suceava, nu pot spune prea multe lucruri pentru că acesta s-a remarcat doar prin trezitul târziu şi prin faptul că nu ştia să răspundă la telefoane. Acestea sunt singurele mele informaţii despre deputatul demisionar.

A, şi să nu uit. Mai e ceva, a dus la faliment fosta firmă Castor, iar pe o parte din angajaţii de la restaurantul Aquarium, deţinut la Iulius Mall Suceava, a uitat să-i mai plătească. Cam acesta este portretul lui Eugen Uricec, omul pe care PSD Suceava l-a preluat „imaculat” şi vrea să ne convingă să-l votăm.

Iar declaraţi lui Cătălin Nechifor, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Suceava, despre noua achiziţie, este cât se poate de concludentă:

“Împreună vom putea consolida un proiect politic la Suceava, într-un judeţ în care Gheorghe Flutur credea, până astăzi, că poate controla totul”. Ha, ha, ha. Ce proiect va consolida Nechifor cu Uricec alături nu-mi dau seama. Dar dacă şi-au propus să falimenteze judeţul le va reuşi cu siguranţă.