Shares

Pentru unii oameni onoarea şi cuvântul dat nu au nici o valoare. La fel se întâmplă şi cu primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl, care azi e într-o barcă, iar mâine e în alta.

În decembrie anul trecut, Pavăl trâmbiţa sus şi tare, şi citez din declaraţiile domniei sale: „În urmă cu aproximativ trei ani am plecat la un drum cu cei din PNL Suceava, numai că între timp o parte dintre oamenii cu care am conlucrat au fost eliminaţi sau au plecat în alte direcţii. Mi-a fost tot mai dificil să continui în aceste condiţii, aşa că voi deveni simpatizant al UNPR”.

În doar trei luni, edilul din Dumbrăveni şi-a dat seama că adevăratele valori sunt tot la PNL, aşa că s-a întors în partidul condus de Alexandru Băişanu. Eu cred că este vorba doar de oportunism. Atât şi nimic mai mult. Iar trecutul lui Ioan Pavăl este concludent în acest sens, partidele pe la care a mai trecut fiind următoarele: PD şi PC.

În ritmul actual, s-ar putea să-l vedem pe Pavăl pe la Partidul Poporului Dan Diaconescu şi, de ce nu, la Partidul Comuniştilor din Republica Moldova.