Brigada Diverse

Oraşul fără noxe

Aparatura care permitea măsurarea noxelor în centrul municipiului Suceava şi-a dat duhul. La propriu, pentru că de mai multe zile pe ecran nu mai apare absolut nimic.

Chiar dacă nu am fost convins 100% că valoarea noxelor afişate pe ecranul din centrul municipiului Suceava, în apropiere de sediul BCR, sunt reale şi corespund realităţii, aveam măcar ceva indicii cu privire la calitatea aerului respirat.

Pe deasupra, mai era afişată şi temperatura care se înregistra în zonă.

Nu erau cine ştie ce mari realizări, fără de care puteam şi pot trăi şi în continuare. Dar dacă tot s-au băgat ceva bani pentru realizarea acestei investiţii, măcar să funcţioneze.

Cred că refacerea deficienţelor nu ar costa prea mulţi bani, iar aparatura de măsurare a noxelor nu ar sta fără nici o utilitate în zona zero a oraşului.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. De la inceput puteau fi stinse folosind un intrerupator din apropiere.. si asta si faceau unii din cand in cand, iar cand cineva observa ca nu merge, il porneau iarasi. Sa se fi intamplat acelasi lucru si acum (a nu stiu cata oara) ? Credeam ca totusi au securizat zona intrerupatorului..

Back to top button