Brigada Diverse

Orest Onofrei, huiduit la Frătăuţii Vechi

Zilele lui Orest Onofrei în funcţia de parlamentar par a fi numărate, iar ziua de marţi, 27 noiembrie, a fost, într-adevăr, una cu câteva ceasuri negre pentru reprezentantul PDL.

Aflat în campanie electorală pentru alegerile din 9 decembrie pentru un post de deputat pe Colegiul 6 Rădăuţi, Orest Onofrei a avut o mare surpriză la Frătăuţii Vechi.

În tentativa de a vorbi unui număr cât mai mare de oameni adunaţi într-un singur loc, încă senatorul democrat-liberal a mers la societatea Labirint Com SRL Frătăuţii Vechi, patronată de Lică Isopescu.

Chiar dacă era însoţit de primarul comunei Frătăuţii Vechi, tot un PDL-ist, Orest Onofrei a avut parte de o primire ostilă, cu fluierături şi huiduieli.

Manifestările s-au prelungit pe aproape toată durata şederii lui Onofrei, care la final nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să se apuce de anchetă. În acest sens, a mers la paznicii societăţii, pe care i-a chestionat cu privire la numele celor care au ridicat glasul împotriva sa.

Fireşte, nu a primit nici un răspuns, aşa că a plecat cu coada între picioare.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. domnule Neagu, nu stiu de unde iti procuri informatiile, dar de data asta chiar ai dat-o rau in balarii..
    ieri m-am aflat si eu printre cei prezenti in sala unde a fost intalnirea si nu se confirma nici macar 1% din ceea ce ai scris. Cred ca orice ziarist care se respecta, verifica informatia de 2-3 ori pana a o publica.. Si daca ai facut greseala si ai publicat ceva neverificat, cred ca e normal sa retractezi tot ceea ce ai afirmat. Astept sa vad ce reactie vei avea vis-a-vis de ceea ce ai publicat. Toate cele bune!

  2. domnule cernisov- invest orest,este de inteles memoria dvs. selectiva,avand in vedere formatiunea pe care(era sa spun cu onor) o reprezentati.Poate din motive lesne de inteles in perioada electorala suferiti atacuri de „amnezie” referitoare la aspecte neplacute petrecute in campanie.

  3. amintiti-va momentul intrarii in incinta firmei din fratauti,cand in loc de urale s-au facut auzite huiduieli,iar la iesire ,cand erati insotit de reprezentantul firmei,l-ati interogat „necrutator”pe bietul portar care a dat in balbaiala,despre cine a indraznit sa va lez-majesteze.
    Este posibil ca huiduielile din „sala de sedinta” premergatoare discursului dvs. sa fie interpretate ca osanale ,dedicate excelentei dvs., caz in care va recomand cu caldura, un consult psihiatric serios…

Back to top button