Bârfe

Pardău, retrogradat la Vatra Dornei

Eşecul de la alegerile din 2008, dar şi prestaţia jalnică a actualului viceprimar din Vatra Dornei sunt două mari motive de nemulţumire la nivelul conducerii PD-L Suceava.

Pentru a scoate căruţa din şanţ, se pare că Gheorghe Flutur are deja un plan. Vrea să-l împingă în faţă pe Dumitru Pardău, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Suceava şi în acelaşi timp secretar al Camerei Deputaţilor.

Pentru Pardău ar fi un mare pas înapoi, cel puţin din punct de vedere al carierei politice, dar sunt convins că dacă Flutur îi va impune să candideze subordonatul său va accepta fără crâcnire.

Nemulţumirile lui Flutur vizavi de Mircea Rusu, viceprimarul din Vatra Dornei, sunt mai vechi, iar acum câteva săptămâni au devenit şi mai evidente, ca urmare a problemelor legate de sistarea alimentării cu căldură a oraşului şi incapacitatea acestuia şi a primarului liberal Ioan Moraru de a aproviziona cu rumeguş centrala termică care deserveşte atât populaţia, cât şi hotelurile la care trag turiştii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava nu l-a criticat public pe Mircea Rusu, dar ştiu că nici nu-l simpatizează în mod deosebit. De aceea, nu-i va da credit să lupte cu Ioan Moraru şi Constantin Huţanu, deveniţi mai nou aliaţi, la alegerile din 2012.

Soluţia de avarie se numeşte Dumitru Pardău, care se bucură de oareşce simpatie în bazinul Dornelor, iar acestui capital i s-ar putea adăuga şi sprijinul substanţial pe care Gheorghe Flutur nu va ezita să i-l acorde imediat ce-l va anunţa public drept candidat de primar.

Iar prima dovadă că Pardău este scos la bătaie derivă din declaraţia sa de astăzi: „Într-un oraş al cărui primar Ioan Moraru de la PNL nu are o percepţie realistă despre problemele localităţii, s-au trezit reprezentanţii PSD din Vatra Dornei să-l acuze pe viceprimar”.

„Inocentul” Mircea Rusu a rămas deja de căruţă, iar Dumitru Pardău şi-a început campania pentru Primăria Vatra Dornei.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Mda. Sa te vad domnule deputat cu cate Kg. esti mai greu decat Moraru??? Oare cine o sa te mai sustina in afara de familie ???

Citiți de asemenea
Close
Back to top button