Shares

Alegeri cu final aşteptat în organizaţia PD-L Vatra Dornei. Deputatul Dumitru Pardău a fost ales preşedinte, firesc, aş putea spune, de vreme ce nu a avut contracandidat.

La fel de previzibile au fost şi rezultatele pentru celelalte posturi de conducere, unde se regăsesc viceprimarul din Vatra Dornei, Mircea Rusu, fost director la Regnafor, dar şi directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava, Petrea Dulgheru.

Cu ocazia aşa ziselor alegeri, au fost mătrăşiţi şi doi indezirabili. Unul dintre cei care nu a mai prins nici o funcţie importantă este Pit Alexievici. Fostul şef de cabinet al deputatului Dumitru Pardău a intrat în dizgraţie după ce a început să se exprime împotriva lui Gheorghe Flutur, pe care cu diverse ocazii l-a numit „micul Hitler”. Gura largă a lui Alexievici nu putea rămâne fără urmări, iar Dumitru Pardău a primit ordin să-l termine pe linie politică.

Şi ordinul a fost îndeplinit cu succes. Al doilea spin din coastă şi care trebuia eliminat era Constantin Proboteanu. Actual şef al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, Proboteanu a fost om fidel în rândul dezertorilor din PNL, iar la scurt timp a fost numit preşedinte al organizaţiei municipale a PLD Vatra Dornei. Nu ştiu cu ce i-a supărat Constantin Proboteanu pe şefii săi pe linie politică, dar cert este că Flutur şi Pardău şi-au atins scopul.

Amuzantă este declaraţia lui Dumitru Pardău de după alegerile care au avut loc sâmbătă la PD-L Vatra Dornei. Cică „partidul este viu”, şi că alegerile au reprezentat o competiţie serioasă. Nu ştiu dacă aceeaşi opinie o împărtăşeşte şi Pit Alexievici, fostul om de încredere al lui Pardău.